Betpost

Παίρνει ρεβάνς η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στη Βιγιαρεάλ- «Βρέχει» γκολ στο Μπέργκαμο!

Παίρνει ρεβάνς η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στη Βιγιαρεάλ- «Βρέχει» γκολ στο Μπέργκαμο!

Η αγωνιστική δράση στο Champions League επέστρεψε και η δεύτερη ημέρα του (29/09) φέρνει στο φως δύο εξαιρετικές στοιχηματικές επιλογές.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται στο Ολντ Τράφορντ τη Βιγιαρεάλ (29/09, 22:00), σε μία άτυπη ρεβάνς του χαμένου, περσινού τελικού του Europa League. Έκτοτε, ωστόσο, έχουν αλλάξει πολλά. 

Το «κίτρινο υποβρύχιο» δεν εμπνέει την ίδια σιγουριά. Δυσκολεύεται πάρα πολύ να σκοράρει στο πρωτάθλημα, αλλά και να δεχθεί γκολ, αφού τέσσερα από τα έξι ματς της έχουν λήξει στο 0-0, έχοντας ως μοναδική νίκη αυτήν επί της Έλτσε (22/09, 4-1).

Οι «κόκκινοι διάβολοι» από τη μεριά τους, ενώ ξεκίνησαν εντυπωσιακά τη σεζόν (τρεις νίκες, μία ισοπαλία) φαίνεται πως επηρεάστηκαν από τον αποκλεισμό τους από τη Γουέστ Χαμ (22/09, 0-1) στο EFL Cup

Το κλίμα έγινε βαρύτερο μετά την ήττα από την Άστον Βίλα με το ίδιο σκορ, τρεις μέρες μετά και αναζητείται, πλέον, άμεση αντίδραση, αφού η ήττα στη πρεμιέρα από τη Γιουνγκ Μπόις δεν αφήνει περιθώρια. Η κακή κατάσταση της Βιγιαρεάλ και η δύναμη του Ολντ Τράφορντ, ίσως φανούν αρκετά για να ανατραπεί το αρνητικό σκηνικό!

Από την άλλη πλευρά, η Αταλάντα υποδέχεται τη Γιουνγκ Μπόις στο Μπέργκαμο, σε μία αναμέτρηση που αναμένεται αρκετά ανοικτή!

Οι Ιταλοί φημίζονται για το επιθετικό τους στυλ, το οποίο τους αναγκάζει να αφήνουν ανοικτούς χώρους στην άμυνα, κάτι που ο αντίπαλός του έδειξε στην αναμέτρηση με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πως ξέρει καλά να το εκμεταλλεύεται!

Αμφότερες σκοράρουν κατά ριπάς. Η Αταλάντα δεν έχει βρει δίχτυα σε ένα μόνο από τα οκτώ επίσημα ματς της, ενώ η Γιουνγκ Μποις βάζει γκολ σε δέκα ματς σερί, οπότε, ως λογικό και επόμενο, το σκορ στο Μπέργκαμπ αναμένεται να φτάσει ψηλά!

Πρόταση:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Βιγιαρεάλ   1
Αταλάντα - Γιουνγκ Μπόις   Over 2.5

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0