Betpost

Εμίλ Ρουσουβουόρι: Απόδοση μεγαλύτερη του 15 για την κατάκτηση του ATP της Σόφιας!

Εμίλ Ρουσουβουόρι: Απόδοση μεγαλύτερη του 15 για την κατάκτηση του ATP της Σόφιας!

Τα προκριματικά για το ATP 250 της Σόφιας ολοκληρώνονται σήμερα (27/09) και το BN Sports ξεχωρίζει στα μακροχρόνια στοιχήματα την πιθανή κατάκτηση του τουρνουά από τον Εμίλ Ρουσουβουόρι που δίνεται σε απόδοση μεγαλύτερη του 15!

Το φινλανδικό τένις έχει εναποθέσει τις ελπίδες του πάνω στον Εμίλ Ρουσουβουόρι, αφού ο 22χρονος αποτελεί το πιο «καυτό» τενιστικό πρότζεκτ της χώρας!

Με το τουρνουά της Σόφιας να ξεκινά, η συμμετοχή του δεν περνά απαρατήρητη, πόσο μάλλον από στοιχηματικής πλευράς, για αυτούς που αναζητούν τις «βόμβες» σε υποτιμημένους, νεαρούς παίκτες!

Ο Ρουσουβουόρι προσφέρεται σε όλες τις στοιχηματικές εταιρείες σε μία απόδοση που ξεπερνά το 15 και αν αναλογιστεί κανείς πως το ρεκόρ του στη σκληρή επιφάνεια είναι 70-24, δηλαδή νίκησε το 74% των αγώνων του, το ποντάρισμα στην κατάκτηση του τουρνουά αποκτά αξία!

Υπενθυμίζεται πως προέρχεται από μία πορεία ως τα προημιτελικά στο ATP του Νουρ-Σουλτάν, εκεί όπου ο πρώτος αντίπαλος που θα αντιμετωπίσει στη Σόφια, ο Τζέιμς Ντάκγουορθ, έφτασε ως τον τελικό χωρίς να τα καταφέρει, κι αυτή του η υπερπροσπάθεια, ίσως του κοστίσει από τον πρώτο γύρο!

 

Πρόταση:

ATP Σόφια Νικητής – Εμίλ Ρουσουβουόρι

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0