Betpost

Νίκη για την Τουλούζ, σκοράρουν και οι δύο στο Κρίσταλ Πάλας-Μπράιτον!

Νίκη για την Τουλούζ, σκοράρουν και οι δύο στο Κρίσταλ Πάλας-Μπράιτον!

Το κουπόνι της Δευτέρας (27/09) μπορεί να μην «πλημμυρίζει» από επιλογές, αλλά το BN Sports ξεχωρίζει δύο σημεία: τον άσο της Τουλούζ στην έδρα της και το σκοράρισμα και των δύο ομάδων στο Κρίσταλ ΠάλαςΜπράιτον!

Η Τουλούζ έχει ως στόχο την επιστροφή της στη Ligue 1 και το δείχνει με το «καλημέρα»! Με επτά νίκες σε εννέα ματς και δύο ισοπαλίες, παραμένει αήττητη στην κορυφή της δεύτερης κατηγορίας με 23 βαθμούς, ενώ πετυχαίνει περισσότερα από δύο γκολ ανά παιχνίδι (2,2 κατά μέσο όρο)!

Απόψε (27/09, 21:45) αντιμετωπίζει την Καέν που έρχεται από ένα αρνητικό σερί πέντε παιχνιδιών χωρίς νίκη (τρεις ήττες και δύο ισοπαλίες) και στην έδρα της Τουλούζ δεν αναμένεται να έχει τύχη!

Από την άλλη πλευρά, το μοναδικό σημερινό παιχνίδι της Premier League διεξάγεται στο Σέλχαρστ Παρκ του Λονδίνου, ανάμεσα σε δύο ομάδες που χαράσσουν -ως τώρα- τελείως διαφορετικές πορείες!

Η Μπράιτον έρχεται από ένα σερί νικών απέναντι σε Μπρέντφορντ, Λέστερ και Σουόνσι, ενώ στις έξι αναμετρήσεις της έως τώρα έχει ηττηθεί μόλις μία φορά από την Έβερτον (27/09, 0-2) και έχει μπει «σφήνα», ούσα έκτη στη βαθμολογία, ανάμεσα στους μεγάλους του αγγλικού πρωταθλήματος!

Αντιθέτως, η Κρίσταλ Πάλας μπορεί να μην διάγει την καλύτερη της περίοδο, ωστόσο στην έδρα της είναι άλλη ομάδα, κάτι που απέδειξε με το 3-0 επί της Τότεναμ (11/09).

Τα αμυντικά της κενά, όμως, έδειξαν αδιόρθωτα στην αμέσως επόμενη αναμέτρηση με τη Λίβερπουλ (18/09, 0-3) και αν συνδυαστούν με το επιθετικό παιχνίδι της Μπράιτον, το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες κρίνεται εξαιρετικά πιθανό!

Πρόταση:

Τουλούζ – Καέν  1

Κρίσταλ Πάλας – Μπράιτον G/G

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0