Betpost

Εύκολη νίκη για Νάπολι - Αντέχει η Φιορεντίνα στην έδρα της Ουντινέζε!

Εύκολη νίκη για Νάπολι - Αντέχει η Φιορεντίνα στην έδρα της Ουντινέζε!
Πολλές επιλογές στο κουπόνι της Κυριακής (26/09), αλλά «μένουμε»... εκτός συνόρων και εμπιστευόμαστε την ορμή της Νάπολι και τη μαχητική Φιορεντίνα!
Στη Dacia Arena, Ουντινέζε και Φιορεντίνα θα αναμετρηθούν σε ένα παιχνίδι, που η έως τώρα πορεία τους, δείχνει πως υπάρχει ένα ελαφρό φαβορί. Η ομάδα Βιντσέντζο Ιταλιάνο έχει δώσει εξαιρετικά δείγματα γραφής και έχει αποδείξει πως δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος για κανέναν. 
 
Απέναντι στην Ουντινέζε που έρχεται από άσχημα αποτελέσματα απέναντι στη Νάπολι (0-4) και τη Ρόμα (0-1), φαντάζει απίθανο να καταφέρει να πάρει τους τρεις βαθμούς, με την επιλογή της διπλής ευκαιρίας να φαντάζει πιο ασφαλής.
 
Από την άλλη πλευρά, η Νάπολι να συνεχίσει την τρελή της πορεία και απέναντι στην Κάλιαρι, αφού προέρχεται από δύο εμφατικές νίκες απέναντι σε Σαμπντόρια (23/09) και Ουντινέζε (20/09), με το σκορ και στις δύο να είναι στο 4-0!
 
Το πέντε στα πέντε με το οποίο έχει ξεκινήσει στο πρωτάθλημα, τα 14 γκολ που έχει βρει, ενώ έχει δεχθεί μόλις δύο, και ο «σεληνιασμένος» Όσιμεν, συνηγορούν στο ότι όχι μόνο θα επικρατήσει της Κάλιαρι, αλλά πιθανότατα θα το κάνει και με αρκετά γκολ!
 
Πρόταση
 
Ουντινέζε-Φιορεντίνα Χ2
Νάπολι-Κάλιαρι 1 & Over 1.5

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0