Betpost

Ίντερ και Σεβίλλη έχουν το momentum και κερδίζουν στην έδρα τους!

Ίντερ και Σεβίλλη έχουν το momentum και κερδίζουν στην έδρα τους!
Η αγωνιστική δράση του σαββατοκύριακου ξεκινά και το BN Sports ξεχωρίζει από το κουπόνι του Σαββάτου (25/09) τις νίκες της Ίντερ και της Σεβίλλης, αφού έως τώρα εντός έδρας, δεν πιάνονται! 
 
Η Ίντερ κατάφερε να ξεπεράσει το δύσκολο εμπόδιο της Φιορεντίνα, μία έδρα κι ένα ματς, όπου η πλειοψηφία των ομάδων στην Ιταλίας θα είχε αφήσει βαθμούς. Το σύνολο του Σιμόνε Ιντζάγκι μοιάζει ανεπηρέαστο από τις αποχωρήσεις βασικών παικτών και την αλλαγή προπονητή, βγάζει υγεία και την αυτοπεποίθηση της πρωταθλήτριας. 
 
Η έδρα της αποτελεί το μεγάλο της «όπλο» και σε αυτήν υποδέχεται απόψε (25/09) την Αταλάντα, που παραμένει εξαιρετική επιθετικά, αλλά παρουσιάζει τα ίδια αμυντικά προβλήματα και με το momentum να είναι υπέρ των "νερατζούρι", το παιχνίδι κλίνει προς τον άσο
 
Με τον ίδιο τρόπο, η φορμαρισμένη Σεβίλλη που "καθάρισε" σε είκοσι λεπτά τη Βαλένθια στην τελευταία αγωνιστική, αναμένεται να μην απολέσει βαθμούς απέναντι στη σαφώς πιο αδύναμη, Εσπανιόλ, που έχει μόλις μία νίκη στις τελευταίες έξι αναμετρήσεις. Πόσο μάλλον, εφόσον οι Σεβιγιάνοι αγωνίζονται στην έδρα τους! 
 
Πρόταση

Ίντερ-Αταλάντα 1
Σεβιλλη-Εσπανιόλ 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0