Betpost

Κερδίζει εύκολα η Μπάγερν, έχει γκολ το Γουέστ Μπρομ - ΚΠΡ!

Κερδίζει εύκολα η Μπάγερν, έχει γκολ το Γουέστ Μπρομ - ΚΠΡ!

Αδιάκοπα συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, με δύο αναμετρήσεις να προξενούν το ενδιαφέρον. Η Γουέστ Μπρομ φιλοξενεί την ΚΠΡ που απέκλεισε μεσοβδόμαδα την Έβερτον, και η Μπάγερν Μονάχου τίθεται αντιμέτωπη απέναντι στην Γκρόιτερ Φιρτ, με μοναδικό στόχο τη νίκη και τα… ρεκόρ!

Την εξαιρετική της πορεία στην Bundesliga επιθυμεί να συνεχίσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η Μπάγερν Μονάχου, η οποία αντιμετωπίζει τη νεοφώτιστη Γκρόιτερ Φιρτ, με στόχο να διατηρήσει τη μομέντουμ, και να εξακολουθεί να βλέπει τον πρώτο Πολωνό ποδοσφαιριστή που κατέκτησε το «Χρυσό Παπούτσι», να βρίσκει δίχτυα.

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι δεν σταματά να σκοράρει εντός του 2021, οι Βαυαροί του Γιούλιαν Νάγκελσμαν εντυπωσιάζουν, και όλα δείχνουν πως η Γκρόιτερ Φιρτ δεν θα αποτελέσει σοβαρό εμπόδιο για την πρωταθλήτρια Γερμανίας.

Δεν είναι όμως μόνο αυτό, καθώς το βράδυ της Παρασκευής (23/9) η ΚΠΡ μεταβαίνει στο Χόθορνς προκειμένου να συναντήσει την Γουέστ Μπρομ, για την 9η αγωνιστική της Championship. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, απέκλεισαν την Έβερτον στο Λιγκ Καπ στην διαδικασία των πέναλτι, ενώ το εν λόγω ζευγάρι τα τρία τελευταία χρόνια, επιβεβαιώνει το goal/goal.

Συνεχίζεται λοιπόν η παράδοση στην έδρα της Γουέστ Μπρομ, με την ΚΠΡ παραδοσιακά να δυσκολεύει τους γηπεδούχους, ανεξαρτήτως έδρας!

Πρόταση:

Γκρόιτερ Φιρτ – Μπάγερν Μονάχου 2 και Over 1,5

Γουέστ Μπρομ – ΚΠΡ G/G

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0