Betpost

Βγάζει αντίδραση η Μπαρτσελόνα, σκοράρει απέναντι στον Μουρίνιο η Ουντινέζε!

Βγάζει αντίδραση η Μπαρτσελόνα, σκοράρει απέναντι στον Μουρίνιο η Ουντινέζε!

Μία αντίδραση, προκειμένου να σταματήσει η συζήτηση για το αν μπορεί αν θεωρηθεί διεκδικήτρια του τίτλου της La Liga αναζητά η Μπαρτσελόνα απέναντι στην Κάντιθ, την ώρα που η Ουντινέζε στοχεύει να συνεχίσει από εκεί όπου σταμάτησε πριν… συναντήσει τη Νάπολι (0-4), και να πάρει αποτέλεσμα απέναντι στην Ρόμα, όπως και… πρόπερσι (0-2)!

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο έχει ξεκινήσει τις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις στην Ισπανία η Μπαρτσελόνα, με τον Ρόναλντ Κούμαν να μοιάζει μπερδεμένος, σε μία ούτως ή άλλως, ιδιαίτερη περίοδο για τους Καταλανούς στην μετά… Μέσι εποχή.

Η Μπαρτσελόνα δεν είναι σταθερή, η απόδοσή της κυμαίνεται σε ρηχά νερά, αλλά δεν μοιάζει απίθανο το «στραπάτσο» απέναντι στην Γρανάδα(1-1), να την αφυπνίσει. Πλέον, στρέφει την προσοχή της προς την… Κάντιθ, και έχοντας ως σύμμαχο της την παράδοση, αλλά και το κακό ξεκίνημα της αντιπάλου της, επιθυμεί να επιστρέψει στις επικρατήσεις, σχεδόν ένα μήνα μετά το τελευταίο της «τρίποντο».

Την ίδια ώρα, η Ρόμα έχει ανάλογο στόχο απέναντι στην Ουντινέζε. Ο Ζοσέ Μουρίνιο γνώρισε την πρώτη του ήττα επί ιταλικού εδάφους από την Ελλάς Βερόνα με 3-2, και αναζητά μία αντίδραση από τους ποδοσφαιριστές του, κόντρα σε μία ομάδα που ανέκαθεν αγωνίζεται με στόχο τη νίκη, ανεξαρτήτως έδρας, όταν συναντά του «Ρωμαίους»!

Η τελευταία ισοπαλία των δύο ομάδων χρονολογείται το 2013, και η Ουντινέζε εξαιρώντας την αναμέτρηση απέναντι στη Νάπολι, επιθυμεί να επιστρέψει τόσο στα γκολ, όσο και στα θετικά αποτελέσματα!

Πρόταση:

Κάντιθ – Μπαρτσελόνα 2

Ρόμα – Ουντινέζε G/G

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0