Betpost

Κερδίζει εντός η Αταλάντα - «Βροχή» τα γκολ στο Φιορεντίνα -Ίντερ!

Κερδίζει εντός η Αταλάντα - «Βροχή» τα γκολ στο Φιορεντίνα -Ίντερ!
Η δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα εντείνεται εντός της εβδομάδας, το BN Sports ξεχώρισε από το κουπόνι δύο σημεία για στοιχηματισμό από τη Serie A!
Φουλ αγωνιστική δράση σημαίνει και γεμάτο κουπόνι! Αυτομάτως, «γεννιούνται» ευκαιρίες, όπως αυτές που ξεχωρίζουν σήμερα (21/09) στη Serie A!
 
Η Αταλάντα υποδέχεται τη Σασουόλο (21/09, 21:45) και παρότι το σύνολο Τζιαν Πέρο Γκασπερίνι προβληματίζει με την έως τώρα παρουσία του, η νίκη, εκτός από δυνατή, κρίνεται και επιβεβλημένη!
 
Οι «Μπεργκαμάσκι» βρίσκονται στην 7η θέση, με επτά βαθμούς σε τέσσερις αναμετρήσεις και προέρχονται από την εκτός έδρας νίκη τους, απέναντι στη Σαλερνιτάνα (18/09). Τα περιθώρια για εντός έδρας απώλειες, εφόσον έχουν υψηλές απαιτήσεις από τη σεζόν, στενεύουν και η επικράτηση απέναντι σε ομάδες, όπως η Σασουόλο, ειδικά σε περίοδο που δεν ενθουσιάζουν, κρίνονται επιβεβλημένες!
 
Από την άλλη, το Αρτέμιο Φράνκι θα φορέσει τα καλά του για να υποδεχθεί η Φιορεντίνα την κάτοχο του πρωταθλήματος, Ίντερ (21/09, 21:45)! Αμφότερες έχουν πραγματοποιήσει ένα εξαιρετικό ξεκίνημα στη σεζόν, σκοράρουν αρκετά, ενώ δέχονται κιόλας τέρματα. Ειδικά οι «βιόλα»!
 
Τα 1,8 γκολ ανά ματς της Φιορεντίνα του Στέφανο Ιταλιάνο, αλλά και 3.8 της Ίντερ του Σιμόνε Ιντζάγκι ανά παιχνίδι, συνηγορούν πως το θέαμα και το μεγάλο σκορ δεν θα λείψει από τη σημερινή αναμέτρηση!
 
Πρόταση:

Αταλάντα - Σασουόλο 1
Φιορεντίνα - Ίντερ Over 2.5

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0