Betpost

Champions League: Εμπιστοσύνη στον άσσο λόγω Άνφιλντ, νίκη και με over για Πεπ και Σίτι!

Champions League: Εμπιστοσύνη στον άσσο λόγω Άνφιλντ, νίκη και με over για Πεπ και Σίτι!
Η δεύτερη ημέρα (15/09) του φετινού Champions League ανοίγει με μία αγγλική κυριαρχία να προμηνύεται, με την πρώτη αναμέτρηση να ξυπνά μνήμες τελικών! 
Η Λίβερπουλ υποδέχεται τη Μίλαν σε μια αναβίωση των τελικών της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης του 2005 και του 2007. Ωστόσο, από εκείνο το χρονικό σημείο κι έπειτα τα δεδομένα άλλαξαν. Οι «ροσονέρι» βρέθηκαν σε μια διαρκή αγωνιστική πτώση, ενώ οι «κόκκινοι» σε μια συνεχή άνοδο.
 
Πλέον, η ψαλίδα μεταξύ των δύο ομάδων έχει ανοίξει αισθητά. Μπορεί η Μίλαν του Στέφανο Πιόλι να έχει κάνει το τρία στα τρία στο πρωτάθλημα, αλλά τα ρόστερ που κλήθηκε να αντιμετωπίσει, όπως αυτό (Σαμπντόρια, Κάλιαρι, Λάτσιο) δεν φτάνουν επουδενί το επίπεδο της Λίβερπουλ, που παραμένει αήττητη στην Premier League έχοντας τρεις νίκες και μία ισοπαλία, με την μπάλα να μαζεύεται από τα δίχτυα της μόνο μία φορά
 
Με την αύρα του Anfield, εύκολα ή δύσκολα η νίκη θα έρθει για τη Λίβερπουλ, αν η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ δεν θέλει να μπει σε μπελάδες.
 
Στην άλλη πλευρά του Νησιού, η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται τη Λειψία, που δείχνει με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο, πόσο της κοστίζει η φυγή του Γιούλιαν Νάγκελσμαν
 
Οι ταύροι έχουν ηττηθεί στα τρία από τα τέσσερα παιχνίδια τους, ενώ στην τελευταία αναμέτρηση τους, γνώρισαν βαριά ήττα από Μπάγερν Μονάχου, εντός έδρας, με ένα άνετο 4-1. Η νίκη απέναντι στην Στουτγκάρδη (20/08, 4-0) στη δεύτερη αγωνιστική φάνηκε ως πυροτέχνημα, και ως λογικό και επόμενο, η Λειψία βρίσκεται στην 12η θέση της βαθμολογίας, έχοντας δεχθεί έξι γκολ στις έως τώρα υποχρεώσεις της!
 
Αντιθέτως, η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα, παρότι ξεκίνησε με ήττα απέναντι στην Τότεναμ, έδειξε τα δόντια της σε Νόριτς και Άρσεναλ, φιλοδωρώντας κάθε μία με πέντε γκολ, ενώ επικράτησε και στο τελευταίο της παιχνίδι με τη Λέστερ με 1-0. Έχει δεχθεί μόλις ένα γκολ σε τέσσερις αναμετρήσεις, έχει βρει έντεκα φορές δίχτυα και αγωνιζόμενη εντός έδρας, απέναντι σε μια ομάδα με ξεκάθαρα αμυντικά προβλήματα, έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη.
 
Πρόταση:

Λίβερπουλ - Μίλαν 1 
Μάντσεστερ Σίτι - Λειψία 1 & Over 1.5

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0