Betpost

Europa League: Σκοράρουν Λέστερ και Γουέστ Χαμ!

Europa League: Σκοράρουν Λέστερ και Γουέστ Χαμ!
Με ιδιαίτερη ανυπομονησία αναμένεται η πρεμιέρα του EuropaLeagueμεταξύ των αγγλικών ομάδων, με τις Λέστερ και Γουέστ Χαμ να «ανοίγουν» τον χορό, δίχως όμως να χαρακτηρίζονται ως τα αδιαφιλονίκητα φαβορί απέναντι σε Κροάτες και Ιταλούς αντίστοιχα.

Λίγες ώρες απέμειναν για το ξεκίνημα μιας νέας σεζόν για το Europa League, με τα παιχνίδια να παρακολουθούνται και από μία στοιχηματική ματιά, προσελκύοντάς μας το ενδιαφέρον.

Αναλύοντας τις εν λόγω αναμετρήσεις αυτές, κρατάμε δύο περιπτώσεις. Τις δύο δηλαδή συναντήσεις των αγγλικών ομάδων. Το ταξίδι της άκρως επιθετικής Γουέστ Χαμ στην εξαιρετική έδρα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και το ωραίο ματς της Λέστερ με τη Νάπολι στο Κινγκ Πάουερ.

Όσο αφορά το πρώτο παιχνίδι, το οποίο ξεκινά και νωρίτερα χρονικά (19:45), κάνουμε λόγο για δύο φύσει επιθετικές ομάδες. Η έδρα της Ντιναμό αποτελεί το όπλο της, με το καλύτερό της σερί να λαμβάνει χώρα τους πρώτους μήνες του έτους (8 ματς μόνο νίκες) και να αποτελεί φόβητρο. Την ίδια ώρα τα «σφυριά» του Ντέιβιντ Μόιζ δεν έχουν βρει δίχτυα μόλις μία φορά στις τέσσερις πιο πρόσφατες αναμετρήσεις τους. Ο Μάικλ Αντόνιο είναι σε δαιμονιώδη κατάσταση, ενώ και ο Τόμας Σούτσεκ είναι πάντα πρόθυμος να συμβάλλει επιθετικά.

Λίγο αργότερα, περνάμε στο Κινγκ Πάουερ. Σε ένα από τα πιο ωραία ματς της βραδιάς. Λέστερ – Νάπολι, στην πρώτη αναμέτρηση της ιστορίας τους. Πιθανώς ήρθε η ώρα να βρει δίχτυα και κάποιος άλλος ποδοσφαιριστής, πλην του Βάρντι, στην έδρα των «αλεπούδων», σε ένα δύσκολο παιχνίδι, καθώς η Νάπολι αρέσκεται να έχει την μπάλα στην κατοχή της, εν αντιθέσει με τους γηπεδούχους που αναζητούν τις αντεπιθέσεις.

Πρόταση:

Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Γουέστ Χαμ G/G

Λέστερ – Νάπολι G/G

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0