Basket Talk

Το μπαμ της χρονιάς στο NBA: Ο Αντετοκούνμπο πήγε στους Μαϊάμι Χιτ! (pic)

Το μπαμ της χρονιάς στο NBA: Ο Αντετοκούνμπο πήγε στους Μαϊάμι Χιτ! (pic)
Η βόμβα του καλοκαιριού στο ΝΒΑ έσκασε. O Γιάννης Αντετοκούνμπο μετά από 13 χρόνια αφήνει τους Μιλγουόκι Μπακς και μετακομίζει στο Μαϊάμι και τους Χιτ!
Η μεγάλη ανταλλαγή στο NBA παίρνει σάρκα και οστά. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποχωρεί από τους Μιλγουόκι Μπακς με προορισμό τους Μαϊάμι Χιτ.

Οι Μπακς πήραν ως αντάλλαγμα για την παραχώρησή του τους Τάιλερ Χίρο, Κελ’ ελ Γουέρ, Χάιμε Γιάκεθ, Κασπάρας Γιακουτσιόνις και τρεις επιλογές πρώτου γύρου στο ντραφτ (2031, 2033), ανάμεσα στις οποίες και το νούμερο 13 της φετινής διαδικασίας, όπως και μια επιλογή δευτέρου γύρου. Την ίδια ώρα οι Χιτ εκτός από τον Greek Freak θα αποκτήσουν και τον Μπόμπι Πόρτις.

Ο Γιάννης φεύγει από το Μιλγουόκι μετά από 13 χρόνια, όπου είχε 24.1 πόντους, 9.9 ριμπάουντ, 5 ασίστ, ένα κλέψιμο και ένα μπλοκ ανά ματς, αλλά κυρίως έχοντας κατακτήσει το πρωτάθλημα το 2021 και στην κορυφή όλων των κατηγοριών για τους Μπακς.

Η ανταλλαγή θα επισημοποιηθεί την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου, γεγονός που σημαίνει ότι οι Χιτ θα επιλέξουν για τους Μπακς στο νούμερο 13 του Draft τα ξημερώματα της Τετάρτης (24/6).

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης