Ο Ενές Καντέρ, νυν ακτιβιστής και πρώην NBAer παρουσίασε το βιβλίο του στο «Όνομα της Ελευθερίας» και σε σχετική ερώτηση για την πορτοκαλί θεά απάντησε πως είναι φίλαθλος του Παναθηναϊκού AKTOR και μόνο αν απολυθεί ο νυν προπονητής του θα δει από κοντά παιχνίδι του, λόγω της φιλίας του πρώτου με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Η δήλωσή του:
«Ξέρω ότι αυτό θα διχάσει τους Έλληνες οπαδούς. Απλά δεν θέλω οι οπαδοί του Ολυμπιακού να μας πετάξουν κάποιο μπουκάλι. Οπότε ναι, είμαι οπαδός του Παναθηναϊκού. Μερικοί άνθρωποι είναι θυμωμένοι, άλλοι είναι χαρούμενοι. Αλλά λόγω του πράσινου, λόγω των Σέλτικς, ακόμη και το λογότυπο μοιάζει πολύ με αυτό του Παναθηναϊκού. Νομίζω ότι απλώς φαίνεται πολύ ωραίο. Αλλά δεν θα έρθω σε κανένα παιχνίδι μέχρι να φύγει αυτός ο Τούρκος προπονητής, γιατί είναι πολύ καλός φίλος του Ερντογάν και ταυτόχρονα κάνει πολύ κακή δουλειά.
Παρακολουθώ τα παιχνίδια τους και νομίζω ότι πριν λίγες μέρες έχασαν από μία από τις χειρότερες ομάδες στην Ελλάδα, σωστά; Και δυστυχώς, ακόμα και στη EuroLeague δεν τα πάνε και τόσο καλά. Οπότε μόλις απολύσουν αυτόν τον προπονητή, και άκουσα ότι υπάρχουν πολλές φήμες γι’ αυτό, θα ξεκινήσω να έρχομα στα παιχνίδια.»






