Basket Talk

Μπαρτζώκας: «Το μυαλό όλων μας είναι στον Έβανς!»

Μπαρτζώκας: «Το μυαλό όλων μας είναι στον Έβανς!»
 
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για το σοκ στον Ολυμπιακό με τον νέο σοβαρό τραυματισμό του Κίναν Έβανς και την δοκιμασία των Ερυθρολεύκων στο Μιλάνο.
 

Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχωρεί για το Μιλάνο ενόψει της αυριανής (14/11) αναμέτρησης με την Αρμάνι και ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για τη νέα ατυχία που χτύπησε την πόρτα του Αμερικανού γκαρντ και τον πειραϊκό σύλλογο, με τον Έβανς να παθαίνει δεύτερη ρήξη αχιλλείου, αυτή τη φορά στο αριστερό του πόδι. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός των Πειραιωτών:

Για το γεγονός ότι το μυαλό όλων είναι στον Έβανς:“Ναι, χωρίς πολλά λόγια, έτσι είναι”.

 Για το πώς ξεπερνάει κανείς έναν τέτοιο τραυματισμό: “Η ζωή συνεχίζεται, η δουλειά συνεχίζεται, ούτε είναι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος τραυματισμός. Για τον Κίναν ήταν μία διαδικασία χρόνων να επανέλθει από τον προηγούμενο τραυματισμό και έπαθε έναν άλλον, παίζοντας. Είναι δύσκολο για εκείνον και για την ομάδα. Η ζωή είναι έτσι πάντα. Έχεις την επόμενη μέρα αγώνα και πρέπει να συνεχίζεις.
 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης