Με ΛΕΞ ανακοίνωσε την ανανέωση συμβολαίου του Κώστα Σλούκα ο Παναθηναϊκός AKTOR.
Επίσημη μορφή πήρε η επέκταση συμβολαίου του Κώστα Σλούκα με τον Παναθηναϊκό AKTOR, με τον Έλληνα διεθνή να ανανεώνει τη συνεργασία του μέχρι το 2027.
Ο αρχηγός των πρασίνων τα βρήκε αμέσως με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, αφού και οι δύο πλευρές επιθυμούσαν να συνεχίσουν να πορεύονται μαζί και πέρα από το φινάλε της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.
Μάλιστα, ο Παναθηναϊκός AKTOR επέλεξε να ανακοινώσει την ανανέωση του συμβολαίου του Έλληνα γκαρντ, με μία ανάρτηση στο Instagram που συνοδευόταν από μουσική του ΛΕΞ και συγκεκριμένα το τραγούδι «Αλήτικη Αγάπη».
Φέτος, ο 35χρονος γκαρντ μετράει 8.1 πόντους (43.3% στο δίποντο, 36.4% στο τρίποντο και 83.3% στις βολές), 1.8 ριμπάουντ και πέντε ασίστ ανά 19′ συμμετοχής σε οκτώ παιχνίδια της EuroLeague.






