Για συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Σπένσερ Ντίνγουιντι κάνει λόγο η σερβική Telesport, χωρίς πάντως κάτι τέτοιο να επιβεβαιώνεται μέχρι τώρα. Ωστόσο φαίνεται πως το ενδιαφέρον για τον παίκτη υπάρχει και είναι «ζεστό». Οι «ερυθρόλευκοι» εγκατέλειψαν τις προσπάθειες απόκτησης του Τζάρετ Μπάτλερ, αφότου ο Αμερικανός γκαρντ προτίμησε τον Ερυθρό Αστέρα, ωστόσο δεν κατέθεσαν τα όπλα για την ενίσχυσή τους στην περιφέρεια.
«Ο Ολυμπιακός βρήκε επιτέλους τον γκαρντ του! Ο Σπένσερ Ντίνγουιντι κατευθύνεται στον Πειραιά! Όπως αναφέραμε αποκλειστικά νωρίτερα σήμερα, ο Αμερικανός γκαρντ ήταν έτοιμος να μετακομίσει στην Ευρώπη, με τρεις ομάδες της EuroLeague να έχουν δείξει ενδιαφέρον. Η Αναντολού Εφές αρχικά φαινόταν να είναι ο επικρατέστερος υποψήφιος, αλλά σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, μόλις οριστικοποιήθηκε η συμφωνία μεταξύ του βετεράνου του NBA και του Ολυμπιακού! Μια τεράστια προσθήκη για την ελληνική ομάδα», αναφέρουν τα σερβικά ΜΜΕ.
?UPDATE: Olympiacos finally found their guard! ?
— TeleSport.rs (@TelesportRS) October 22, 2025
Spencer Dinwiddie is heading to Piraeus! As we exclusively reported earlier today, the American guard was set to make the move to Europe, with three EuroLeague teams showing interest. Anadolu Efes initially appeared to be the… https://t.co/zSbGHHf8ho






