Στις 26 και 27 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το Super Cup στη Ρόδο, με τον Παναθηναϊκό AKTOR να εξετάζει το ενδεχόμενο να μη συμμετάσχει στη διοργάνωση, καθώς διαφωνεί με τις ημερομηνίες.
Στη Ρόδο θα διεξαχθεί το Super Cup, για ακόμα μία φορά, στις 26 κι 26 Σεπτεμβρίου, όπως επισημοποιήθηκε στο σημερινό Δ.Σ (30/7).
Ωστόσο, ο Παναθηναϊκός AKTOR δεν συμφωνεί με τις προτεινόμενες ημερομηνίες, καθώς θα βρίσκεται στην Αυστραλία για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», με τους «πράσινους» να επιστρέφουν στην Αθήνα τα ξημερώματα της 25ης Σεπτεμβρίου.
Μάλιστα, η ΚΑΕ πρότεινε στο Δ.Σ της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος η διοργάνωση να πραγματοποιηθεί στις επτά Δεκεμβρίου, κάτι το οποίο απορρίφθηκε, με το «τριφύλλι» να εξετάζει το ενδεχόμενο να μη συμμετάσχει στο Super Cup.
Αυτή τη στιγμή, τα ζευγάρια του Super Cup, όπως ορίστηκαν από την περσινή κατάταξη των ομάδων, είναι Ολυμπιακός-Προμηθέας και Παναθηναϊκός-ΑΕΚ. Αν ο Παναθηναϊκός AKTOR απέχει, τότε τη θέση του ως πέμπτη θα πάρει η Καρδίτσα.






