Η ανακοίνωσή του γεγονός πια προ ολίγου, όπως και αυτή - αποχαιρετισμού όμως - της Μπασκόνια, λίγο νωρίτερα, επίσης σήμερα (27/07).
Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από τρία χρόνια στο εξωτερικό, τα δύο εκ των οποίων στη Βιτόρια, με την οποία δέθηκε και στην οποία αναγνωρίζει το ρόλο που έπαιξε αυτή στη βελτίωση και στο βεληνεκές του ονόματός του στα παρκέ διεθνώς. Γι' αυτό και απάντησε στον αποχαιρετισμό της, γράφοντάς της το δικό του δημόσιο αντίο.
Το μήνυμα του 24χρονου στο instagram:
«Ίσως η καριέρα μου ως παίκτης της Μπασκόνια να έχει τελειώσει, αλλά όπως όλοι οι οπαδοί της Μπασκόνια γνωρίζετε, έχετε έναν νέο οπαδό για όλη σας τη ζωή. Και θα είμαι πάντα ευγνώμων στον σύλλογο, στην πόλη, στους οπαδούς, στους προπονητές, στο προσωπικό και πάνω απ’ όλα στους συμπαίκτες μου. Το μόνο που αφήνω πίσω μου είναι πολύ καλές αναμνήσεις, πολύ καλοί φίλοι και άνθρωποι που με αντιμετώπισαν με αγάπη και σεβασμό κάθε μέρα που ήμουν στη Βιτόρια. Πάμε Μπασκόνια!»






