Basket Talk

«Είναι τιμή και ευθύνη - Θα μας θυμάται η Ιστορία!»: Ο Γκραντ ευγνωμονεί και... προβλέπει το μέλλον!

«Είναι τιμή και ευθύνη - Θα μας θυμάται η Ιστορία!»: Ο Γκραντ ευγνωμονεί και... προβλέπει το μέλλον!
Έγινε αυτό που ήθελε και είναι χαρούμενος. Ο Τζέριαν Γκραντ θα είναι για τρία ακόμη χρόνια στην Αθήνα και στον Παναθηναϊκό AKTOR, και, μέσω της ευχαριστήριας ανάρτησής του, έδωσε το σύνθημα για την... κατάκτηση των αστέρων!

«Είμαι ενθουσιασμένος! Ήθελα να μείνω εδώ, η ομάδα με ήθελε επίσης και θεωρώ πως ήταν η σωστή στιγμή για να ολοκληρώσουμε αυτή τη συμφωνία για τα επόμενα χρόνια. Από την ημέρα που ήρθα στον Παναθηναϊκό AKTOR, όλοι με αντιμετώπισαν ως μέλος της οικογένειάς τους, οπότε ήταν μια εύκολη απόφαση η παραμονή μου. Είναι τιμή αλλά και ευθύνη κάθε φορά που φοράω τη φανέλα του Παναθηναϊκού AKTOR, οπότε προσπαθώ να το δείχνω στον μέγιστο βαθμό κάθε φορά που βγαίνω στον αγωνιστικό χώρο.»

Η επιθυμία του διαταγή του... Δημήτρη Γιαννακόπολου! Η ανανέωση πραγματοποίηθηκε και η φωτογραφία - μήνυμα τραβήχτηκε, απαθανατώντας την... πρόθεση. Μ' αυτές τις γραμμές της πρώτης παραγράφου, ο Τζέριαν Γκραντ επιβεβαίωσε την πραγματικότητά της, ευχαριστώντας τον περσινό πρωταθλητή Ευρώπης για τις αναμνήσεις της τελευταίς διετίας. Υπόσχεται παρακάτω πως θα γίνει ξανά τέτοιος, αφού η ομάδα αξίζει την EuroLeague

Χαρακτηριστικά, έγραψε στη συνέχεια της ανάρτησής του: 

«Ο στόχος μου είναι να γράψουμε ιστορία εδώ! Να κερδίσουμε και να είμαστε τόσο ξεχωριστοί ως σύνολο, που η ιστορία δεν θα μας ξεχάσει ποτέ. Τώρα έχουμε επτά αστέρια μετά από τον τίτλο που κατακτήσαμε πέρσι στο Βερολίνο. Ρεαλιστικά όμως, με την ομάδα που δημιουργείται, δεν βλέπω τον λόγο γιατί να μην φτάσουμε τα δέκα τα επόμενα χρόνια. Είστε κομμάτι της οικογένειάς μου πλέον κι είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που θα συνεχίσω να παίζω για εσάς τα επόμενα τρία χρόνια!»

Νικόλας Κανελλόπουλος

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης