Οι Μιλγουόκι Μπακς πέρασαν από την έδρα των Ντάλας Μάβερικς (132-117), με επιβλητική εμφάνιση του Γιάννη Αντετοκούνμπο, που παραλίγο να σημειώσει triple double.
Οι Μπακς πέρασαν από την έδρα των Ντάλας με μια τρομερή εμφάνιση. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο οδήγησε την ομάδα του σε μια ακόμη νίκη έχοντας 29 πόντους και από εννέα ριμπάουντ και ασίστ, αγγίζοντας έτσι το triple double.
Ακολούθησε ο Ντέμιαν Λίλαρντ με 28 πόντους, έξι ριμπάουντ και πέντε ασίστ, που μαζί με τον Έλληνα σούπερσταρ αφύπνισαν την υπόλοιπη ομάδα στη δεύτερη περίοδο. Ο Γκάρι Τρεντ ακολούθησε στο σκοράρισμα με 20 πόντους και 4/12 τρίποντα. Στους 13 πόντους σταμάτησε ο Μπρουκ Λόπεζ (1/3 τρίποντα και 6 ριμπάουντ).
Από την πλευρά των Μάβερικς, που υποχώρησαν στο 32-29, πρωταγωνιστής ήταν ο Καϊρί Ίρβινγκ με 31 πόντοι, 2/9 τρίποντα και τέσσερα ριμπάουντ, ενώ ο Κλέι Τόμπσον σημείωσε 16 πόντους, με 4/9 τρίποντα.
Βαγγέλης Τερζής






