Το Μαρούσι ανακοίνωσε την απόκτηση του Τζόρνταν Φλόιντ με τον 28χρονο γκαρντ να υπογράφει μέχρι το τέλος της σεζόν.
Παίκτης του Αμαρουσίου είναι κι επίσημα ο Τζόρνταν Φλόιντ, με την ομάδα των βορείων προαστίων να ανακοινώνει την απόκτηση του μέχρι το τέλος της περιόδου.
Ο Φλόιντ έγινε γνωστός στο ελληνικό κοινό από την παρουσία του στον Κολοσσό Ρόδου την περίοδο 2021-22, ενώ τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν στο κινεζικό πρωτάθλημα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Μαρούσι:
«Η ΚΑΕ Γ.Σ. ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 1896 ανακοινώνει την απόκτηση του Jordan Floyd (28, 1.88). Ο Αμερικανός γκαρντ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για να ενισχύσει την ομάδα μας στην τελευταία φάση του πρωταθλήματος».
Η ΚΑΕ Γ.Σ. ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 1896 ανακοινώνει την απόκτηση του Jordan Floyd (28, 1.88). Ο Αμερικανός γκαρντ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για να ενισχύσει την ομάδα μας στην τελευταία φάση του πρωταθλήματος.#maroussi #maroussibc #maroussi1896 pic.twitter.com/oOFFtPKX8S
— Maroussi BC (@Maroussi1896) February 28, 2025






