
Με εξαιρετική εμφάνιση και στις δύο πλευρές του γηπέδου ο ΠΑΟΚ «συνέτριψε» την ΑΕΚ με 84-65, με τους Θεσσαλονικείς να προκρίνονται στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.
Ασπρόμαυρο «βάφτηκε» το ντέρμπι των «Δικεφάλων», με τον ΠΑΟΚ να εξασφαλίζει μία θέση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.
Η ομάδα του Μάσιμο Καντσελίερι έπαιξε εξαιρετικά σε άμυνα και επίθεση, κερδίζοντας άνετα την ΑΕΚ με 84-65.
Οι Θεσσαλονικείς ήταν κυρίαρχοι σε όλοι τη διάρκεια της αναμέτρησης, καταφέρνοντας να πάρουν προβάδισμα ακόμα και 22 πόντων, έχοντας επτά παίκτες διψήφιους. Αντιθέτως, η «Ένωση» ήταν αρκετά άστοχη από τη γραμμή των ελευθέρων βολών, τελειώνοντας το ματς με 20/42.
Κορυφαίος της αναμέτρησης ήταν ο Ρέινολντς, καταγράφοντας 11 πόντους, επτά ασίστ και πέντε ριμπάουντ, με τον Χέντερσον να τον ακολουθεί, πετυχαίνοντας έξι περισσότερους (17). Από την ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα ο Κουζμίνσκας ήταν ο μόνος που έδωσε λύσεις, όμως, δεν ήταν αρκετός, ολοκληρώνοντας το ματς με 12 πόντους και τέσσερα ριμπάουντ.
Τα δεκάλεπτα: 23-18, 41-32, 61-51, 84-65.