
Η 25η αγωνιστική της EuroLeague έφτασε στο τέλος της, με την Παρτίζαν να επιστρέφει στις νίκες κόντρα στη Βίρτους Μπολόνια. «Σκαρφάλωσε» στην 8άδα η Μπαρτσελόνα, ενώ με θετικό πρόσημο ξεκίνησε τη «διαβολοβδομάδα» η Μονακό.
Η 25η αγωνιστική της EuroLeague ολοκληρώθηκε, με την Παρτίζαν να βγάζει αντίδραση μετά την ήττα της στο ντέρμπι του Βελιγραδίου, «ξεσπώντας» στη Βίρτους Μπολόνια. Στην 8άδα «σκαρφάλωσε» η Μπαρτσελόνα μετά τη νίκη της έναντι της Μακάμπι, ενώ με θετικό πρόσημο άρχισε τη «διαβολοβδομάδα» της διοργάνωσης η Μονακό.
Μονακό - Μπασκόνια: 92-85
Άντεξε στην αντεπίθεση της Μπασκόνια η Μονακό, με τους Βάσκους να επιστρέφουν από το -16. Παρόλα αυτά, η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη «χαμογέλασε» στο τέλος, κερδίζοντας με 92-85.
Μεγάλος πρωταγωνιστής από τους Γάλλους ήταν ο Μάικ Τζέιμς, τελειώνοντας το ματς με 19 πόντους, ο Φόρεστ ήταν εκείνος που ξεχώρισε από τους Ισπανούς, πετυχαίνοντας 15.
Έτσι, οι Μονεγάσκοι ανέβηκαν στο 16-9, με την Μπασκόνια να απομακρύνεται από την 10άδα, φτάνοντας στο 10-15
Τα δεκάλεπτα: 23-18, 51-35, 67-63, 92-85
Βίρτους Μπολόνια - Παρτίζαν: 71-81
Ξεπέρασε με τον καλύτερο τρόπο την ήττα της από τον Ερυθρό Αστέρα η Παρτίζαν, επικρατώντας της Βίρτους Μπολόνια με 81-71.
Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς πραγματοποίησε μία εκπληκτική εμφάνιση στο δεύτερο μισό της αναμέτρηση, πηγαίνοντας έτσι στη ένατη θέση, έχοντας ρεκόρ 13-12. Παράλληλα, οι Ιταλοί έπεσαν στη 16η θέση της βαθμολογίας, κατεβαίνοντας στο 7-18.
Ο Καρλίκ Τζόουνς ήταν κομβικός από την σερβική ομάδα, ολοκληρώνοντας το ματς με 19 πόντους, ενώ ο Τόκο Σενγκέλια ξεχώρισε από τους ηττημένους, σημειώνοντας τέσσερις λιγότερους.
Τα δεκάλεπτα: 23-17,36-44, 57-66, 71-81
Μπαρτσελόνα - Μακάμπι Τελ Αβίβ: 100-71
Με εκπληκτικό δεύτερο ημίχρονο η Μπαρτσελόνα κατάφερε και «διέλυσε» τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, κερδίζοντας με 100-71.
Μετά από αυτό το απότελσμα η ομάδα του Τζοάν Πενιαρόγια ανέβηκε στο 14-11, ενώ οι Ισραηλινοί δεν προκρίθηκαν στα play-in, κατεβαίνοντας στο 6-19.
Ο Κέβιν Πάντερ ήταν ο κορυφαίος της αναμέτρησης, σκοράροντας 28 πόντους, πετυχαίνοντας 6/11 τρίποντα μέσα σε 24:12 αγωνιστικά λεπτά
Τα δεκάλεπτα: 28-26, 42-36, 72-60, 100-71
Αναλυτικά η βαθμολογία της EuroLegue, μετά το τέλος της 25ης αγωνιστικής: