Basket Talk

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα 97-78: Ισοπέδωσε τους «μπλαουγκράνα» και… ξέχασε την ήττα από τον Παναθηναϊκό! (video)

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα 97-78: Ισοπέδωσε τους «μπλαουγκράνα» και… ξέχασε την ήττα από τον Παναθηναϊκό! (video)

«Παιχνιδάκι» στα χέρια της Ρεάλ έγινε η Μπαρτσελόνα, η οποία γνώρισε σκληρή ήττα με σχεδόν... είκοσι πόντους διαφορά (97-78) στον πρώτο ημιτελικό της Liga Endesa. Καμπάτσο (20π.) και Ταβάρες (18π.) έκαναν ό,τι ήθελαν τους «μπλαουγκράνα»!

Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα τέθηκαν αντιμέτωπες για τον πρώτο ημιτελικό της Liga Endesa στη WiZink Arena με τους «Μαδριλένους» να είναι ισοπεδωτικοί και να πραγματοποιούν το 1-0 στη σειρά.

Μεγάλοι πρωταγωνιστές υπήρξαν οι Φακούντο Καμπάτσο και Γουόλτερ Ταβάρες οι οποίοι «τράβηξαν κουπί» και σημείωσαν από 20 και 18 πόντους αντίστοιχα για να συνδράμουν στο τελικό 97-78. Άσχημη εξέλιξη για την Μπαρτσελόνα και τον Ρότζερ Γκριμάου, με τους «μπλαουγκράνα» να μην μπορούν να απειλήσουν σε κανένα σημείο του παιχνιδιού την «Βασίλισσα» η οποία έφτασε με χαρακτηριστική άνεση στο 1-0.

Λαπροβίτολα (13π.) και Ερναγκόμεθ (12π.) έκαναν ό,τι μπορούσαν για τους φιλοξενούμενους, αλλά και πάλι δεν έφτανε...

Η σειρά παραμένει στην έδρα της Ρεάλ ενόψει του δεύτερου παιχνιδιού (31/05, 20:30) με την Μπαρτσελόνα να χρειάζεται τη νίκη προκειμένου να ισοφαρίσει και να φέρει τη σειρά στα ίσα. Σε αντίθετη περίπτωση, θα έχει ανέβει ένα... σωστό βουνό με την πρόκριση στη σειρά των τελικών να μετατρέπεται σε όνειρο απατηλό.

Τα στατιστικά της αναμέτρησης είναι διαθέσιμα ΕΔΩ.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0