Basket Talk

Έτσι ξεκίνησαν όλα: Τα πρώτα μηνύματα Γιαννακόπουλου – Ραζνάτοβιτς για Αταμάν!

Έτσι ξεκίνησαν όλα: Τα πρώτα μηνύματα Γιαννακόπουλου – Ραζνάτοβιτς για Αταμάν!

Ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς δημοσιοποίησε τα πρώτα μηνύματα που αντάλλαξε μέσα στο 2023 με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο προτείνοντάς του τον Εργκίν Αταμάν για τον Παναθηναϊκό.

Ο Εργκίν Αταμάν έκανε πράξη όσα υποσχέθηκε στην αρχή της σεζόν κι όχι μόνο οδήγησε τον Παναθηναϊκό στο Final Four της EuroLeague, αλλά από την πρώτη κιόλας χρονιά τον πήρε από το χέρι και τον οδήγησε στην κατάκτηση του πολυπόθητου τροπαίου.

Ο ατζέντης του Τούρκου προπονητή, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, αποκάλυψε τα πρώτα μηνύματα που αντάλλαξε με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο προτείνοντάς του τον Αταμάν για τον Παναθηναϊκό.

«Μεταξύ μας. Αν αποφασίσεις το καλοκαίρι να κάνεις κάτι μεγαλύτερο και πιο δυνατό, τότε Αταμάν. Είμαι σίγουρος ότι είναι η καλύτερη επιλογή για τον Ελληνικό πόλεμο απ' ότι Ισπανοί. Θα μιλήσουμε όταν έρθει η ώρα. Απλά να γνωρίζεις ότι δεν είναι αδύνατον εάν και εφόσον ενδιαφέρεσαι. Θα εξαρτηθούν πολλά από τα play off της Euroleague», ανέφερε το μήνυμα του Μίσκο στον ισχυρό άνδρα της «πράσινης» ΚΑΕ.

«Γεια. Ο Αταμάν είναι το αγαπημένο μου πρόσωπο σε ολόκληρο το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Ναι, ενδιαφέρομαι πάρα πολύ. Θα σου τηλεφωνήσω σύντομα γι' αυτό», ήταν η απάντηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλο στον Ραζνάτοβιτς ο οποίος έγραψε πως: «Έτσι ξεκίνησαν τα πάντα...»

minima.jpg

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0