Basket Talk

«Ήταν και στο 5ο εκεί»: Ο Αταμάν βρισκόταν ως θεατής στο Βερολίνο το 2009! (video)

«Ήταν και στο 5ο εκεί»: Ο Αταμάν βρισκόταν ως θεατής στο Βερολίνο το 2009! (video)
Φοβερό βίντεο κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τον Εργκίν Αταμάν να παρακολουθεί από κοντά και το 5ο «αστέρι» του Παναθηναϊκού στο Βερολίνο, πριν από 15 χρόνια. 
Ο Παναθηναϊκός νίκησε τη Ρεάλ Μαδρίτης στον μεγάλο τελικό της EuroLeague και κατέκτησε το 7ο ευρωπαϊκό τρόπαιο της ιστορίας του, στο Βερολίνο. 
 
Εκεί, που το είχε κάνει και το 2009, όταν είχε νικήσει με 73-71 την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, για να «ράψει» τότε, το 5ο «αστέρι» στη φανέλα του. 
 
Μάλιστα, εκείνο το βράδυ, στην O2 Arena (σ.σ. Uber Aren), βρισκόταν και ο Εργκίν Αταμάν, ο οποίος παρακολουθούσε το παιχνίδι από τις κερκίδες του γερμανικού γηπέδου! 
 
Ένα βίντεο που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνει τον Τούρκο τεχνικό, ανάμεσα στους θεατές, να κοιτάζει τους πανηγυρισμούς των φίλων του «τριφυλλιού», οι οποίοι αποθέωναν τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και την ομάδα του. 
 
Κι όμως, 15 χρόνια αργότερα, ήρθε η σειρά του Εργκίν Αταμάν να σηκώσει την κούπα στον ουρανό της γερμανικής πρωτεύουσας και να αποθεωθεί από τον κόσμο της ελληνικής ομάδας. 

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0