Basket Talk

Σλούκας, Γιουλ, Ροντρίγκεθ, Ρούντι: Όλα τα ρεκόρ των Final Four που κυνηγούν οι «θρύλοι» του τελικού! (video)

Σλούκας, Γιουλ, Ροντρίγκεθ, Ρούντι: Όλα τα ρεκόρ των Final Four που κυνηγούν οι «θρύλοι» του τελικού! (video)

Τέσσερις «μύθοι» της EuroLeague ετοιμάζονται για μια ακόμη τεράστια μάχη. Τα ατομικά ρεκόρ είναι το τελευταίο πράγμα που τους ενδιαφέρει αυτήν τη στιγμή, αλλά το τέλος της βραδιάς δεν αποκλείεται να τους βρει σε ακόμα υψηλότερες «κορυφές», όσον αφορά τα Final Four της διοργάνωσης.

Λίγες ώρες απέμειναν για την «τιτανομαχία» Παναθηναϊκού και Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό της EuroLeague, και το ραντεβού των «πρασίνων» με την ιστορία.

Μέσα στο πλήθος σπουδαίων αστέρων που θα παραταχθούν στο παρκέ της Uber Arena, υπάρχουν και τέσσερις εκ των μεγαλύτερων «θρύλων» της διοργάνωσης. Κώστας Σλούκας, Σέρχιο Γιουλ, Σέρχιο Ροντρίγκεθ και Ρούντι Φερνάντεθ, αποτελούν αδιαμφισβήτητα παίκτες-σταθμούς στην σύγχρονη ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Όπως είναι λογικό, τα ονόματά τους δε θα μπορούσαν να λείπουν από τις ιστορικές «κορυφές» των Final Four, στα οποία έχουν σχεδόν ανελλιπή παρουσία.

Ροντρίγκεθ (74), Γιουλ (70) και Σλούκας (64), αποτελούν κατά σειρά τους παίκτες με τις περισσότερες ασίστ στα Final Four. Μένει να δούμε αν αυτή η κατάταξη θα αλλάξει μετά τον τελικό.

Ταυτόχρονα, οι δύο τεράστιοι Ισπανοί γκαρντ είναι και οι πρώτοι στους πόντους (1ος ο Γιουλ με 207, 2ος ο Ροντρίγκεθ με 198). Ο Κώστας Σλούκας βρίσκεται στην 7η θέση (167), και μπορεί να απειλήσει μέχρι και τον 4ο Ντε Κολό (179).

Ο Ρούντι Φερνάντεθ θα κυνηγήσει τη δική του κορυφή, καθώς με τα 23 κλεψίματά του, απέχει μόλις ένα από τον πρώτο Τζέι Αρ Χόλντεν (24).

Φυσικά, όλοι αυτοί οι γεννημένοι νικητές σκέφτονται μόνο τον τρόπο που η ομάδα τους θα επικρατήσει και θα κατακτήσει το τρόπαιο. Παρ’ όλα αυτά, και τα παραπάνω στοιχεία αναδεικνύουν ένα κομμάτι του μεγαλείου της πορείας τους.


Αντρέας Φούντας
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0