Basket Talk

Ματέο: «Τρομερή άμυνα οι δύο αιώνιοι, αλλά ο Παναθηναϊκός έχει τον Σλούκα, που είναι γεννημένος ηγέτης!»

Ματέο: «Τρομερή άμυνα οι δύο αιώνιοι, αλλά ο Παναθηναϊκός έχει τον Σλούκα, που είναι γεννημένος ηγέτης!»
Η απάντηση του Τσους Ματέο για τα στοιχεία που θεωρεί πως ξεχωρίζουν τον Παναθηναϊκό από τον Ολυμπιακό.

Στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου ενόψει του μεγάλου τελικού της EuroLeague ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και τον Παναθηναϊκό, ο Τσους Ματέο ρωτήθηκε για τις διαφορές των «αιωνίων».

Αρχικά, ο Ισπανός τεχνικός μίλησε για τις ομοιότητες των δύο ελληνικών ομάδων, ενώ στη συνέχεια υποστήριξε πως το «τριφύλλι» έχει στο ρόστερ του τον Κώστα Σλούκα που κάνει τη διαφορά, τη στιγμή που στάθηκε και στην ποιότητα των «πράσινων».

«Νομίζω πως και οι δύο ομάδες ήρθαν γεμάτες αυτοπεποίθηση σε αυτό το Final Four. Ο Ολυμπιακός επειδή έσπασε την έδρα της Μπαρτελόνα στα Play Offs και ο Παναθηναϊκός επειδή ήταν τρομερός στην τελική ευθεία της κανονικής διάρκειας και με αυτό τον τρόπο προκρίθηκε στα Play Offs και πλέον είναι στον τελικό. Και οι δύο αμύνονται πολύ καλά, αλλά ο Παναθηναϊκός έχει τον Σλούκα. Είναι ένας εξαιρετικός ηγέτης. Είναι ένας γεννημένος ηγέτης. Ήταν πέρυσι στον Ολυμπιακό. Παράλληλα, ο Παναθηναϊκός έχει πολύ καλούς σκόρερ. Ένας από αυτούς είναι και ο Κέντρικ Ναν. Και παίρνει αρκετές νίκες, λόγω της ποιότητας των παικτών του».  

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0