Basket Talk

Το BN Sports στο Βερολίνο: Το σχόλιο της Ευτυχίας Οικονομίδου, μετά τους ημιτελικούς των «αιωνίων»! (video)

Το BN Sports στο Βερολίνο: Το σχόλιο της Ευτυχίας Οικονομίδου, μετά τους ημιτελικούς των «αιωνίων»! (video)

Ο Παναθηναϊκός είναι στον τελικό, ο Ολυμπιακός έπεσε… πάνω στη Ρεάλ. Δείτε το σχόλιο της απεσταλμένης του BN Sports στο Βερολίνο, Ευτυχίας Οικονομίδου, για τους δύο ημιτελικούς στο Final Four της EuroLeague.

Αποστολή στο Βερολίνο: Ευτυχία Οικονομίδου

Ο Παναθηναϊκός έκανε το «τέλειο» παιχνίδι απέναντι στη Φενέρμπαχτσε (24/05, 73-57)! Οι «πράσινοι», όχι μόνο επέστρεψαν σε Final Four, αλλά το έκαναν εμφατικά, εξασφαλίζοντας την παρουσία τους στον τελικό της EuroLeague, για πρώτη φορά μετά από 13 χρόνια!

Από την άλλη πλευρά, ο Ολυμπιακός είδε μία «διαστημική» Ρεάλ Μαδρίτης μπροστά του, ειδικά στην πρώτη περίοδο. Οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν αποφασισμένοι στο δεύτερο μέρος, «ζωντάνεψαν» ξανά το ματς, αλλά έχοντας ξοδέψει όλη την ενέργειά τους, οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα δεν κατάφεραν να απειλήσουν σοβαρά τη «Βασίλισσα» (87-76).

Κάπως έτσι, το «τριφύλλι» θα διεκδικήσει το 7ο ευρωπαϊκό του τρόπαιο απέναντι στους Μαδριλένους, την ερχόμενη Κυριακή (26/05, 21:00). Ένα ζευγάρι, που θα βρεθεί για πρώτη φορά στον τελικό, στην ιστορία της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Δείτε το σχόλιο της Ευτυχίας Οικονομίδου, για τους δύο ημιτελικούς στο Final Four της EuroLeague:

 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0