Basket Talk

Ναν: «Έχουμε σπουδαίους ανθρώπους στην ομάδα από την κορυφή μέχρι κάτω, για αυτό λατρεύω τον Παναθηναϊκό»

Ναν: «Έχουμε σπουδαίους ανθρώπους στην ομάδα από την κορυφή μέχρι κάτω, για αυτό λατρεύω τον Παναθηναϊκό»

Ο Παναθηναϊκός AKTOR «λύγισε» τη Φενέρμπαχτσε (24/05, 73/57) και… πέταξε για τον τελικό της EuroLeague. Ο Κέντρικ Ναν μετά το φινάλε της αναμετρήσεις στάθηκε στους λόγους για τους οποίους λατρεύει το «τριφύλλι».

 Ο Παναθηναϊκός AKTOR, θα βρίσκεται και πάλι στον τελικό της EuroLeague, 13 χρόνια μετά.

Οι «πράσινοι» υπέταξαν τη Φενέρμπαχτσε (24/05, 73-57) και πλέον περιμένουν τον δεύτερο φιναλίστ της διοργάνωσης, ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Ολυμπιακό.

Μετά τη σπουδαία αυτή πρόκριση ο Κέντρικ Ναν παραχώρησε δηλώσεις και εξέφρασε την χαρά του που βρίσκεται στον Παναθηναϊκό AKTOR.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κέντρικ Ναν:

«Ήταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι. Η Φενέρ είναι πολύ καλή ομάδα, αλλά ήρθαμε έτοιμοι να παίξουμε. Μπήκαμε πολύ καλά στο ματς, έκαναν την αντεπίθεσή τους, αλλά κρατήσαμε το προβάδισμα και πήραμε τη νίκη. Ήταν σημαντικό να βγάλουμε κάθε άμυνα που μπορέσαμε να βγάλουμε.

Αυτό κάναμε, βγάλαμε τις άμυνες και βρήκαμε τις λύσεις στην επίθεση για να κερδίσουμε. Έχουμε πολλούς σπουδαίους ανθρώπους στο κλαμπ, από την κορυφή ως τα κάτω, είμαστε όλοι ενωμένοι, ο ένας δίπλα στον άλλο, δουλεύουμε σκληρά, αυτά είναι που λατρεύω σε αυτή την ομάδα. Δεν με ενδιαφέρει ποιος θα κερδίσει στον άλλο ημιτελικό. Θα τον δω και θα κάνω… σκάουτινγκ και για τις δύο ομάδες».


www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0