Basket Talk

«Να πάρουμε την κούπα»: Ο μικρός φίλος του Ολυμπιακού που έγινε viral στη Βαρκελώνη, μοιράστηκε την ευχή του στο BN Sports! (video)

«Να πάρουμε την κούπα»: Ο μικρός φίλος του Ολυμπιακού που έγινε viral στη Βαρκελώνη, μοιράστηκε την ευχή του στο BN Sports! (video)
Μονάχα μία ευχή: Να κατακτήσει ο Ολυμπιακός την EuroLeague. Αυτό επιθυμεί ο μικρός φίλος της ελληνικής ομάδας που έγινε viral με τα δάκρυά του στη Βαρκελώνη. Κάτι το οποίο αποκάλυψε στην κάμερα του BN Sports και στην Ευτυχία Οικονομίδου!

Αποστολή στο Βερολίνο: Ευτυχία Οικονομίδου 

Λίγες ώρες πριν την έναρξη του Final Four της EuroLeague, η απεστελμένη του BN Sports στο Βερολίνο, Ευτυχία Οικονομίδου, «εντόπισε» τον μικρό Δημήτρη, τον φίλο του Ολυμπιακού που έγινε viral από τη σειρά των Play Offs των «ερυθρόλευκων» με την Μπαρτσελόνα και εν συνεχεία μίλησε μαζί του.

Ο ίδιος είχε δακρύσει στο Game 2 των Πειραιωτών με τους Καταλανούς, αφού έβλεπε την αγαπημένη του ομάδα να χάνει, περίπου ένα λεπτό πριν το τέλος.

Κι όμως, ο Δημήτρης είδε τον Ολυμπιακό να προκρίνεται στο Final Four και εκείνος δεν... θα μπορούσε να μην βρεθεί στη γερμανική πρωτεύουσα.

Μάλιστα, ο μικρός φίλος του Ολυμπιακού εξέφρασε τα συναισθήματα του στην κάμερα του BN Sports και έκανε και μία ευχή: να καταλήξει η κούπα σε «ερυθρόλευκα» χέρια και οι Πειραιώτες να την φέρουν στο ΣΕΦ!

Δείτε παρακάτω όσα είπε ο ίδιος στην Ευτυχία Οικονομίδου:  

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0