Basket Talk

Οι Πέισερς «αυτοκτόνησαν», οι Σέλτικς… τη γλύτωσαν! (video)

Οι Πέισερς «αυτοκτόνησαν», οι Σέλτικς… τη γλύτωσαν! (video)

Οι Πέισερς κρατούσαν σφιχτά ένα break που θα έδινε μεγάλο ενδιαφέρον στους τελικούς της Ανατολής, αλλά επέτρεψαν να τους γλιστρήσει από τα χέρια, και φυσικά, οι Σέλτικς δεν τους συγχώρησαν, «λυγίζοντάς» τους τελικά στην παράταση, με 133-128.

Σε ένα παιχνίδι πολύ πιο συναρπαστικό απ’ όσο πολλοί περίμεναν, οι Σέλτικς άνοιξαν το σκορ στη σειρά των τελικών της Ανατολής, επικρατώντας των Πέισερς με 133-128 στην παράταση.

Οι Πέισερς ήταν εξαιρετικοί και δυσκόλεψαν ιδιαίτερα τους Σέλτικς, όπως κάνουν όλη τη χρονιά στις μεταξύ τους αναμετρήσεις.

Βρέθηκαν μπροστά με προβάδισμα 3 πόντων (114-117), 10 δευτερόλεπτα πριν το τέλος και με την κατοχή δική τους, αλλά ο Νέμπχαρτ έκανε λάθος και ο Μπράουν με εκπληκτικό τρίποντο ισοφάρισε, για να οδηγηθεί το παιχνίδι στην παράταση και να «καθαρίσει» ο Τέιτουμ.

Τέιτουμ (36 πόντοι, 12 ριμπάουντ), Χόλιντεϊ (28 πόντοι, 7 ριμπάουντ, 8 ασίστ) και Μπράουν ήταν, όπως αναμενόταν,  η «Αγία Τριάδα» των Σέλτικς.

Για τους Πέισερς, Χαλιμπέρτον (25 πόντοι, 10 ασίστ), Σιάκαμ (24 πόντοι, 12 ριμπάουντ, 7 ασίστ) και Τέρνερ, ήταν αυτοί που ξεχώρισαν.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0