Basket Talk

Τόσες πιθανότητες έχουν οι «αιώνιοι»: Ο φαβοριτισμός της Ρεάλ και όλες οι αποδόσεις για το Final Four της EuroLeague!

Τόσες πιθανότητες έχουν οι «αιώνιοι»: Ο φαβοριτισμός της Ρεάλ και όλες οι αποδόσεις για το Final Four της EuroLeague!
Αυτές είναι οι αποδόσεις στοιχήματος για το επερχόμενο Final Four της EuroLeague. Πόσες είναι οι πιθανότητες του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, για την κατάκτηση του τροπαίου;

Λίγες ημέρες απέμειναν για το Final Four της EuroLeague, που θα διεξαχθεί στο Βερολίνου, με την συμμετοχή των δύο «αιωνίων».

Τόσο ο Παναθηναϊκός, όσο και ο Ολυμπιακός προκρίθηκαν στην κορυφαία... 4άδα της διοργάνωσης και την Παρασκευή (24/05) θα δώσουν τη δική τους «μάχη», με μοναδικό στόχο την πρόκρισή τους στον τελικό.

Οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν τη Φενέρμπαχτσε στον πρώτο ημιτελικό (19:00), ενώ λίγο αργότερα (22:00), οι Πειραιώτες θα «μονομαχήσουν» με τη Ρεάλ Μαδρίτης, σε ένα... remake του περσινού τελικού.

Πάντως, μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι αποδόσεις στοιχήματος για την κατάκτηση του τροπαίου. Το επερχόμενο Final Four παρουσιάζεται ως ένα από τα πιο αμφίρροπα των τελευταίων ετών, όμως και αυτό έχει φαβορί.

Η Ρεάλ παρουσιάζεται ως η επικρατέστερη ομάδα για να στεφθεί πρωταθλήτρια Ευρώπης, με τη «βασίλισσα» να δίνεται σε απόδοση 2.40 στη Novibet. Στην ίδια εταιρεία ακολουθεί ο Παναθηναϊκός με απόδοση 3.50, ενώ 3ος στη σχετική κούρσα είναι ο Ολυμπιακός με απόδοση 5.00. Ως αουτσάιντερ θα αγωνιστεί στην UBER Arena η Φενέρμπαχτσε που θα προσφέρει... εξαπλάσια κέρδη, εάν κατακτήσει τη EuroLeague.

Όσον αφορά στους δύο ημιτελικούς ξεχωριστά, η ομάδα του Εργκίν Αταμάν είναι φαβορί στην αναμέτρηση με τη Φενέρμπαχτσε, με απόδοση 1.68, τη στιγμή που η νίκη των «ερυθρόλευκων» κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται στο 2.80 στη Novibet.

Τέλος είναι σημαντικός να σημειωθεί πως οι επικρατέστεροι παίκτες για να αναδειχθούν MVP του Final Four, είναι οι Φακούντο Καμπάτσο και Κέντρικ Ναν, οι οποίοι δίνονται σε απόδοση 5.00 και 6.00 αντίστοιχα.

Αναλυτικά οι αποδόσεις κατάκτησης στη Novibet:  

Ρεάλ Μαδρίτης 2.40

Παναθηναϊκός 3.50

Ολυμπιακός 5.00

Φενέρμπαχτσε 6.00 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0