Basket Talk

Χεζόνια: «Ο Πέρεθ με... απειλεί για να παραμείνω στη Ρεάλ - Θα ήθελα να ανανεώσω, αλλά...»

Χεζόνια: «Ο Πέρεθ με... απειλεί για να παραμείνω στη Ρεάλ - Θα ήθελα να ανανεώσω, αλλά...»
Ο Μάριο Χεζόνια μίλησε για το μέλλον του και τόνισε πως ο Φλορεντίνο Πέρεθ τον πιέζει για να παραμείνει στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Μπορεί τα ισπανικά μέσα να θεωρούν πως ο Μάριο Χεζόνια θα αποχωρήσει το προσεχές καλοκαίρι από τη Ρεάλ Μαδρίτης, όμως ο Κροάτης φόργουορντ τονίζει πως δεν γνωρίζει ακόμη τι θα συμβεί.

Σε δηλώσεις του, ο 29χρονος αναφέρθηκε στο μέλλον του και υπογράμμισε πως ο Φλορεντίνο Πέρεθ τον πιέζει για να παραμείνει στη «βασίλισσα», ενώ ο ίδιος υποστηρίζει πως θα ήθελε να συνεχίσει στην ομάδα του Τσους Ματέο.

Και όλα αυτά, τη στιγμή που για τον Χεζόνια ενδιαφέρεται εδώ και αρκετό καιρό ο Παναθηναϊκός, την ώρα που τις τελευταίες εβδομάδες οι Ισπανοί τον συνδέουν και με την Μπαρτσελόνα.

«Δεν έχω την παραμικρή ιδέα για το μέλλον μου. Ο κύριος Φλορεντίνο (σ.σ. Πέρεθ) με... απειλεί για να παραμείνω (σ.σ. γέλια), κάθε φορά που με βλέπει στο εστιατόριο. Μιλήσαμε με τον Χουάν Κάρλος Σάντσεθ και με τον Αλμπέρτο Ερέρος (σ.σ. διευθυντής του τεχνικού τμήματος της ομάδας) και με όλους. Όλοι έχουμε τις ίδιες σκέψεις. Όμως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να μιλάμε και να αποσυντονίζουμε την ομάδα με ατομικές υποθέσεις. Η κατάλληλη στιγμή θα έρθει. 

Είναι σημαντικό να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και μετά θα έρθουν τα νέα. Θα ήθελα (σ.σ. να ανανεώσω), αλλά τώρα θα ήταν αντιεπαγγελματικό να μιλήσουμε γι’ αυτό. Θα υπάρξει η κατάλληλη στιγμή για να συζητήσουμε αυτά τα πράγματα», ανέφερε μεταξύ άλλων, ο Χεζόνια.  

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0