Basket Talk

Ματέο: «Ο Μπαρτζώκας είναι ο απόλυτος ηγέτης και δίνει προσωπικότητα στον Ολυμπιακό!»

Ματέο: «Ο Μπαρτζώκας είναι ο απόλυτος ηγέτης και δίνει προσωπικότητα στον Ολυμπιακό!»

Ο Τσους Ματέο μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό, αποθέωσε τον Γιώργο Μπαρτζώκα, ενώ περιέγραψε και τη διάθεση με την οποία πηγαίνει στο Final 4 η Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο σεβασμός που χαρακτηρίζει τη σχέση του Τσους Ματέο με τον Γιώργο Μπαρτζώκα, είχε γίνει εμφανής από την περσινή σεζόν. Ο Ισπανός δεν έχασε άλλη μια ευκαιρία να αποθεώσει τον προπονητή του Ολυμπιακού, τονίζοντας χαρακτηριστικά:

«Ο Μπαρτζώκας είναι ο απόλυτος ηγέτης και δίνει προσωπικότητα στον Ολυμπιακό

Για την ομάδα του Ολυμπιακού και τον ημιτελικόεπεσήμανε τα εξής: Διατηρούμε και οι δύο το στυλ. Ο Ολυμπιακός επιστρέφει πάντα στα ματς και δεν το βάζει κάτω. Είναι πολύ στιβαρό και οι παίκτες του έχουν χαρακτήρα μονομάχων . Δεν μπορείς να τους εμπιστευτείς γιατί πάντα επιστρέφουν. Έχουμε το στιλ και το παιχνίδι μας. Είναι πολύ διαφορετικοί, αλλά υπάρχει κάτι κοινό: ότι είμαστε πρωταθλήτριες ομάδες. Και οι τέσσερις έχουμε κερδίσει τον τίτλο κάποια στιγμή.

Ταυτόχρονα, μίλησε και για τη δική του ομάδα, θέτοντας το στόχο της Ρεάλ και για τη φετινή σεζόν, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση μιας ακόμη EuroLeague: «Η πίεση είναι αυτή που βάζουμε στον εαυτό μας. Η κατάκτηση μιας Ευρωλίγκας είναι πολύ δύσκολη, αλλά έχουμε τις ίδιες επιλογές με τις άλλες τρεις. Εστιάζουμε μόνο στον ημιτελικό αντίπαλο. Δεν είναι εύκολο να κερδίσεις δύο Ευρωλίγκες στη σειρά, αλλά θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να γράψουμε μια πολύ ωραία σελίδα στην ιστορία του συλλόγου».


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0