Basket Talk

Ποιος είδε τον Γιόκιτς και δεν τον φοβήθηκε: Μετατράπηκε σε… Τζόκερ προμηνύοντας ένα επικό Game 7!

Ποιος είδε τον Γιόκιτς και δεν τον φοβήθηκε: Μετατράπηκε σε… Τζόκερ προμηνύοντας ένα επικό Game 7!

Ο διασυρμός των Νάγκετς από τους Τίμπεργουλβς στο έκτο παιχνίδι της μεταξύ τους σειρά Play Offs ξύπνησε το… τέρας που λέγεται Νίκολα Γιόκιτς και βλέποντάς τον για πρώτη φορά έτσι δε μπορούμε παρά να ανυπομονούμε για το Game 7.

Οι Μινεσότα Τίμπεργουλβς έδειξαν τα… δόντια τους απέναντι στους Ντένβερ Νάγκετς τα ξημερώματα της Παρασκευής (17/05) ρίχνοντας τους στο… καναβάτσο με 115-70 στο έκτο παιχνίδι της σειράς των Play Offs της Δύσης στο NBA και αναγκάζοντάς τη να πάει σε έβδομο ματς.

Αυτή η 45άρα ήταν ιστορική μιας και ήταν η μεγαλύτερη νίκη της ομάδας της Μινεσότα σε περίοδο post season και η μεγαλύτερη σε εύρος ήττα για τους πρωταθλητές που τα βρήκαν… σκούρα απέναντι στο double team πάνω στον Γιόκιτς του Άντονι Έντουαρντς και της παρέας του.

Μάλιστα, αυτή ήταν από τις λίγες φορές που ο Νίκολα Γιόκιτς δεν είχε τη χαλαρή διάθεση που όλοι έχουν συνηθίσει. Ο Σέρβος σέντερ μπορεί να είναι γνωστός για το γεγονός ότι λατρεύει τα άλογα του και πολλές φορές θα βάλει άλλες προτεραιότητες πάνω από το μπάσκετ, όμως αυτή τη φορά τα πράγματα ήταν λίγο διαφορετικά.

Σαν άλλος «Τζόκερ» ο Γιόκιτς πρώτη φορά φάνηκε τόσο σοβαρός, παρακολουθώντας το τέταρτο δωδεκάλεπτο της αναμέτρησης όρθιος στην πλευρά του πάγκου δείχνοντας να έχει πάρει προσωπικά αυτή τη μεγάλη σε εύρος ήττα από τους «Λύκους» της Μινεσότα.

Ο για τρίτη φορά μέσα σε τέσσερα χρόνια MVP στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού θα υποδεχθεί μαζί με την παρέα του τους Τίμπεργουλβς στο Κολοράντο τα ξημερώματα της Δευτέρας (20/05) με το παιχνίδι να είναι από τα πιο εντυπωσιακά αυτής της post season.

Ο Νίκολα Γιόκιτς θέλει να στείλει ξανά στον… παράδεισο το Ντένβερ μετά το Game 7, ενώ παράλληλα ο Έντουαρντς θέλει να οδηγήσει ξανά την ομάδα του στους τελικούς της περιφέρειας μετά από 20 χρόνια. Το ποιος θα το καταφέρει μένει να το δούμε…

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0