Basket Talk

Ο Ντόντσιτς βρήκε τη λύση, οι Μάβερικς… μια ανάσα από τους Τελικούς της Δύσης! (video)

Ο Ντόντσιτς βρήκε τη λύση, οι Μάβερικς… μια ανάσα από τους Τελικούς της Δύσης! (video)

Οι Μάβερικς «βραχυκύκλωσαν» τους Θάντερ στην Οκλαχόμα, ο Ντόντσιτς έσπασε το αμυντικό τείχος που έβρισκε μπροστά του ως τώρα, και έχουν την ευκαιρία να τελειώσουν τη σειρά στο Ντάλας!

Σε μια από τις φετινές σειρές που τα break έχουν γίνει συνήθεια, οι Μάβερικς έκαναν άλλο ένα στο Game 5 στην Οκλαχόμα (92-104), το οποίο δεν αποκλείεται να αποβεί καθοριστικό.

Ο Λούκα Ντόντσιτς πραγματοποίησε την καλύτερή του εμφάνιση στη σειρά, όπου γενικότερα έχει αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες, αλλά και ενοχλήσεις από τραυματισμούς, και οδήγησε την ομάδα του με 31 πόντους, 10 ριμπάουντ και 11 ασίστ.

Ταυτόχρονα, πήρε σπουδαίες βοήθειες από τον Ντέρικ Τζόουνς Τζούνιορ (19 πόντοι), και από τους δύο ψηλούς της ομάδας, Ντέρικ Λάιβλι (11 πόντοι, 10 ριμπάουντ) και Πι Τζέι Γουάσιγκτον (10 πόντοι, 10 ριμπάουντ)  που σημείωσαν double-double.

Για τους Θάντερ, ο Γκίλτζιους-Αλεξάντερ έκανε μια κλασική για αυτόν εμφάνιση (30 πόντοι, 8 ασίστ), αλλά κανείς από τους συμπαίκτες του δεν έκανε την υπέρβαση, ώστε να σταθεί επάξια δίπλα του, τουλάχιστον στο επιθετικό κομμάτι.

Όλα θα κριθούν, σε πρώτη φάση, στο Game 6 στην έδρα των Ντάλας Μάβερικς.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0