Basket Talk

Μπαρτζώκας: «Η απόφαση να... κόψω τον Ράιτ ήταν η πιο δύσκολη στην δεύτερη θητεία μου στον Ολυμπιακό!»

Μπαρτζώκας: «Η απόφαση να... κόψω τον Ράιτ ήταν η πιο δύσκολη στην δεύτερη θητεία μου στον Ολυμπιακό!»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε μετά τη νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στην ΑΕΚ στα προημιτελικά των Play Offs της Basket League εξυμνώντας τον Μόουζες Ράιτ για την προσφορά του στην ομάδα.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας «έπλεξε» το εγκώμιο του Μόουζες Ράιτ ο οποίος ήταν εκείνος που «κόπηκε» από τη λίστα των ξένων στην Basket League.

Ο Έλληνας τεχνικός μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ στο πρώτο παιχνίδι της σειράς των προημιτελικών των Play Offs της Basket League εξήγησε τους λόγους για τους οποίους οδηγήθηκε σε αυτή την απόφαση και τόνισε πως είναι η δυσκολότερη που έχει πάρει στην δεύτερη θητεία του με τους «ερυθρόλευκους».

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα:

«Ήθελα ανταγωνιστικό παιχνίδι. Η ΑΕΚ παρά τα προβλήματα, έχει πολύ καλό προπονητή. Δεν ήρθαν εδώ πέρα για να γίνουν περίγελος. Οποιοδηπότε λάθος που κάνουμε, πληρώνεται. Κανείς από τους παίκτες μας δεν ήταν ικανοποιημένος απο την παρουσία του. Έπρεπε να πιεστούμε στο δεύτερο ημίχρονο για να κερδισουμε», ανέφερε αρχικά.

 

Για την απόφαση του να... κόψει τον Ράιτ: «Υπάρχουν δύσκολες αποφάσεις. Η πιο δύσκολη μου απόφαση στον Ολυμπιακό. Ήθελα να παω με τους παίκτες που ξεκίνησαν τη σεζόν. Τον Μόουζες τον αγαπώ και τον θαυμάζω».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0