Basket Talk

Το «όνειρο» του Κάρτερ θα γίνει πραγματικότητα: Οι Νετς θα αποσύρουν τη φανέλα του!

Το «όνειρο» του Κάρτερ θα γίνει πραγματικότητα: Οι Νετς θα αποσύρουν τη φανέλα του!

Οι Μπρούκλιν Νετς θα αποσύρουν τον Νο. 15 του Βινς Κάρτερ την επόμενη σεζόν, όπως ανακοίνωσε η ομάδα.

Ο Βινς Κάρτερ, που αγωνίστηκε στους Νετς από το 2004 έως το 2009 κάνοντας τρεις εμφανίσεις σε All Star και βοηθώντας franchise να βρεθεί στα Play Offs τρεις φορές κατά τη διάρκεια της θητείας του, θα δει τη φανέλα του με τον αριθμό «15» να αποσύρεται από την ομάδα του Μπρούκλιν.

Οι Νετς έχουν αποσύρει επτά αριθμούς στην ιστορία τους, συμπεριλαμβανομένου του Νο. 6 του Μπιλ Ράσελ, του οποίου η φανέλα έχει αποσυρθεί σε όλο το πρωτάθλημα.

Η φανέλα του θα κοσμεί τον «ουρανό» του Barclays Center δίπλα σε εκείνες των Τζέισον Κιντ, Ντράζεν Πέτροβιτς, Τζον Γουίλιαμσον, Μπιλ Μελκιόνι, Τζούλιους Έρβινγκ και Μπακ Γουίλιαμς.

Ο Κάρτερ έπαιξε στο ΝΒΑ για 22 σεζόν για λογαριασμό των Τορόντο Ράπτορς, Νετς, Ορλάντο Μάτζικ, Φοίνιξ Σανς, Ντάλας Μάβερικς, Μέμφις Γκρίζλις, Σακραμέντο Κινγκς και Ατλάντα Χοκς. Οι Ράπτορς, το franchise με το οποίο ο Κάρτερ είναι συνυφασμένος, δεν έχουν ακόμη αποσύρει τη φανέλα του.

Μάλιστα, ο ίδιος είχε δηλώσει παλιότερα πως θα ήταν όνειρο αν οι Νετς απέσυραν ποτέ τη φανέλα του κι όπως φαίνεται αυτό θα πάρει… σάρκα και οστά.

Ο Κάρτερ είχε κατά μέσο όρο 16,7 πόντους, 4,3 ριμπάουντ και 3,1 ασίστ κατά τη διάρκεια της καριέρας του και θα εισαχθεί στο Naismith Basketball Hall of Fame αργότερα τη φετινή χρονιά.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0