Basket Talk

Ο Γιόκιτς «τερματίζει» το μπάσκετ, οι Νάγκετς έκαναν την απόλυτη ανατροπή και στρίμωξαν τους Τίμπεργουλβς… στα σχοινιά! (video)

Ο Γιόκιτς «τερματίζει» το μπάσκετ, οι Νάγκετς έκαναν την απόλυτη ανατροπή και στρίμωξαν τους Τίμπεργουλβς… στα σχοινιά! (video)

Με εμφάνιση που μοιάζει με στατιστική «ανωμαλία», ο Νίκολα Γιόκιτς οδήγησε τους Νάγκετς στη νίκη και στο Game 5 απέναντι στους Τίμπεργούλβς, εξαντλώντας όλες τις επιπλέον… ζωές των «Λύκων» στη σειρά.

Όταν οι ενθουσιώδεις Μινεσότα Τίμπεργουλβς έκαναν δύο break, με επιβλητική εικόνα απέναντι στους Ντένβερ Νάγκετς και σε μια από τις πιο «άβολες» έδρες του NBA, πολλοί βιάστηκαν να ξεγράψουν τους πρωταθλητές. Ο «Τζόκερ», όμως, απλά γελούσε σατανικά και ετοίμαζε την επόμενη εποποιία του.

Αφού οι Νάγκετς ανταπέδωσαν τα break με εξίσου εμφατικό τρόπο, στο Game 5 ο Γιόκιτς επέστρεψε «σπίτι» του και προσέφερε μια απολαυστική παράσταση, οδηγώντας την ομάδα του σε μια ακόμη νίκη με 112-97.

Οι 40 πόντοι, οι 13 ασίστ, και τα 7 ριμπάουντ του, αν συνδυαστούν με την απουσία οποιουδήποτε λάθους, είναι αριθμοί πρωτοφανείς στα Play Offs του NBA τα τελευταία 40 χρόνια.

Ο Άαρον Γκόρντον ήταν για μια ακόμη φορά καθοριστικός (18 πόντοι, 10 ριμπάουντ, 5 ασίστ).

Για τους Τίμπεργουλβς, ο Άντονι Έντουαρντς έμεινε στα ρηχά (18 πόντοι, 5/15 σουτ, 9 ασίστ), Τάουνς (23 πόντοι) και Γκομπέρ (18 πόντοι, 11 ριμπάουντ) προσπάθησαν, αλλά όλοι θα χρειαστεί να κάνουν τη μεγάλη υπέρβαση, για να καταφέρουν να παραμείνουν ανταγωνιστικοί στη σειρά.



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0