Basket Talk

Ντόντσιτς και Ίρβινγκ «υποφέρουν», μεγάλη ανατροπή των Θάντερ στο Ντάλας και… φωτιά στη σειρά! (video)

Ντόντσιτς και Ίρβινγκ «υποφέρουν», μεγάλη ανατροπή των Θάντερ στο Ντάλας και… φωτιά στη σειρά! (video)

Οι Μάβερικς δεν άντεξαν ως το φινάλε του Game 4, «λύγισαν» από την αστείρευτη ενέργεια και την εκπληκτική άμυνα των Θάντερ, και το 2-2 αφήνει τα πάντα ορθάνοιχτα και υπόσχεται σπουδαίο φινάλε στη σειρά.

Οι Ντάλας Μάβερικς είχαν θέσει για κάτι παραπάνω από τρεις περιόδους στο Game 4 τις βάσεις για να υπερασπιστούν εκ νέου την έδρα τους και να πάρουν πολύ σημαντικό προβάδισμα στη σειρά με τους Θάντερ.

Οι φιλοξενούμενοι, όμως, δε σταμάτησαν να παλεύουν ως το φινάλε, «έπνιξαν» Ντόντσιτς και Ίρβινγκ με την άμυνά τους και δραπέτευσαν με ένα τεράστιο «διπλό» (96-100), που βάζει... φωτιά στη συνέχεια της σειράς.

Ο Λούκα Ντόντσιτς έκανε μεν triple-double, αλλά ήταν ιδιαίτερα άστοχος (18 πόντοι, 6/20 σουτ, 12 ριμπάουντ, 10 ασίστ, 7 λάθη), ενώ ο Ίρβινγκ έμεινε σε μονοψήφιο αριθμό πόντων για δεύτερο από τα τέσσερα παιχνίδια της σειράς (9 πόντοι, 9 ασίστ)!

Από την άλλη, ο Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ δεν αντιμετώπισε τέτοιου είδους προβλήματα, κυριαρχώντας στο παρκέ με 34 πόντους. Ο Καναδός πήρε πολύτιμη βοήθεια από τον Τσετ Χόλμγκρεν (18 πόντοι, 9 ριμπάουντ, 4 τάπες), όσο και από τους Ντορτ και Τζέιλεν Γουίλαμς και τις εκπληκτικές άμυνές τους.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0