Basket Talk

Οι πρωταθλητές... αγρίεψαν: Οι Νάγκετς ισοφάρισαν τους Τίμπεργουλβς, ο Γιόκιτς «λύγισε» τον ρέκορντμαν Έντουαρντς! (video)

Οι πρωταθλητές... αγρίεψαν: Οι Νάγκετς ισοφάρισαν τους Τίμπεργουλβς, ο Γιόκιτς «λύγισε» τον ρέκορντμαν Έντουαρντς! (video)

Η μονομαχία ΓιόκιτςΈντουαρντς ήταν συγκλονιστική, αλλά οι Νάγκετς είχαν τον έλεγχο καθ’ όλη τη διάρκεια του Game 4 στη Μινεσότα, ανταπέδωσαν και τα δύο break και έφεραν τη σειρά στα ίσα!

Η σειρά των Ντένβερ Νάγκετς με τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς έχει πολλά ακόμα να μας δώσει. Γι’ αυτό ευθύνεται η... καρδιά των πρωταθλητών Νάγκετς, που μίλησε εμφατικά στα δύο τελευταία παιχνίδια στη Μινεσότα, φέρνοντας δύο συνεχόμενα break και την ισοφάριση σε 2-2.

Οι Νάγκετς είχαν τον απόλυτο έλεγχο στο Game 4, επικρατώντας τελικά με 115-107, με τον ασταμάτητο Γιόκιτς να έχει 35 πόντους, 7 ριμπάουντ και 7 ασίστ, και τον Άαρον Γκόρντον να τον υποστηρίζει με μια αψεγάδιαστη εμφάνιση (27 πόντοι, 11/12 σουτ, 7 ριμπάουντ, 6 ασίστ).

Από την άλλη, ο Άντονι Έντουαρντς πάλεψε σαν πραγματικός «λύκος», σταματώντας στους 44 πόντους, τους περισσότερους που έχουν επιτευχθεί ποτέ από παίκτη των Τίμπεργουλβς στα Play Offs! Κι αν αυτό το εκπληκτικό ρεκόρ δεν είναι αρκετό, και οι δύο επόμενες κορυφαίες επιδόσεις στην ιστορία του franchise ανήκουν σε αυτόν!

Ο νεαρός σταρ ήταν απελπιστικά μόνος, και χρειάζεται συμπαραστάτες, για να ψάξουν μαζί μια νέα υπέρβαση, και να πετύχουν το τρίτο break σε μια από τις δυσκολότερες έδρες του NBA.


www.bnsports.gr




Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0