Basket Talk

Μία… Βοστώνη μόνοι τους: Τέιτουμ και Μπράουν το πήραν «προσωπικά», έχοντας το 58% της επίθεσης των Σέλτικς! (video)

Μία… Βοστώνη μόνοι τους: Τέιτουμ και Μπράουν το πήραν «προσωπικά», έχοντας το 58% της επίθεσης των Σέλτικς! (video)

Τα έκαναν όλα και μάλιστα σωστά! Τζέισον Τέιτουμ και Τζέιλεν Μπράουν κατέθεσαν… ψυχή στο παρκέ, πέτυχαν πάνω από τους μισούς πόντους των Σέλτικς και τους έδωσαν το προβάδισμα στη σειρά με τους Καβαλίερς!

Δεν ήθελαν να χάσουν. Μοναδικός τους στόχος ήταν το προβάδισμα στη σειρά. Ο Τζέισον Τέιτουμ και ο Τζέιλεν Μπράουν φρόντισαν να γίνει η… δουλειά για τους Σέλτικς, με τον πιο εμφατικό τρόπο!

Ο σύλλογος της Βοστώνης έκανε το 2-1 στη σειρά των ημιτελικών της Ανατολής, στα Play Offs του NBA, επικρατώντας των Καβαλίερς με 106-93 (12/05)!

Ωστόσο, από τους 106 πόντους που σημείωσε η επίθεση των Κελτών, οι 61 προήλθαν από τα χέρια των δύο ηγετών τους! Κάτι που σημαίνει πως μαζί πέτυχαν σχεδόν το… 58% των πόντων της ομάδας τους! Συγκεκριμένα, ο Τέιτουμ σταμάτησε στους 33, έχοντας και 13 ριμπάουντ, ενώ ο Μπράουν στους 28, μαζεύοντας παράλληλα 9 «σκουπίδια».

Για το Κλίβελαντ ο Μίτσελ έφτασε μέχρι και τους 33 πόντους, ωστόσο δεν μπόρεσε να χαρίσει το προβάδισμα, κόντρα σε αυτό το «φονικό» δίδυμο, που… διψά για το δαχτυλίδι!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0