Basket Talk

Χορεύοντας με τον Κάιρι: Ο Γουίλιαμς είναι ακόμα ζαλισμένος από τις… πιρουέτες του Ίρβινγκ! (video)

Χορεύοντας με τον Κάιρι: Ο Γουίλιαμς είναι ακόμα ζαλισμένος από τις… πιρουέτες του Ίρβινγκ! (video)

Δώστε μια μπάλα στον Κάιρι Ίρβινγκ και αφήστε τον να… μεγαλουργήσει! «Θύμα» της ασύλληπτης τεχνικής του αυτή τη φορά, ο Γουίλιαμς των Θάντερ!

Λίγο ακόμα και θα… έπεφτε στο παρκέ! Ο Κάιρι Ίρβινγκ όταν θέλει είναι «άπιαστος»! Το έχει αποδείξει αρκετές φορές, το έκανε και απέναντι στους Θάντερ, όπου οι Μάβερικς πήραν «κεφάλι» στη σειρά των ημιτελικών της Δύσης, στα Play Offs του NBA, κάνοντας το 2-1, αφού κέρδισαν με 105-101 (11/05).

Η… έκπληξη ήρθε από τον Πι Τζέι Ουάσινγκτον, ο οποίος ήταν ο πρώτος σκόρερ του Ντάλας, με 27 πόντους, για να ακολουθήσουν οι Ίρβινγκ και Ντόντσιτς, αμφότεροι με 22. Ο Σλοβένος σούπερ σταρ μάλιστα, έφτασε σε double-double, μαζεύοντας και 15 ριμπάουντ. Για την Οκλαχόμα ο… συνήθης ύποπτος, Σάι Γκίλτζιους Αλεξάντερ, ηγήθηκε επιθετικά με 31 πόντους, ενώ είχε και 10 ριμπάουντ, αλλά δεν ήταν αρκετός.

Πάντως, την «παράσταση» έκλεψε ο 32χρονος Αμερικανός γκαρντ, που προσέφερε ακόμα ένα highlight! Με αλλεπάλληλες ντρίμπλες, ζάλισε τον Τζέιλεν Γουίλιαμς, εκτέλεσε για δύο και το αποτέλεσμα; Φυσικά ευστόχησε!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0