Basket Talk

O Χαλιμπάρτον «εκτέλεσε» τους Νικς και έγινε μέλος μιας… ελίτ παικτών! (video)

O Χαλιμπάρτον «εκτέλεσε» τους Νικς και έγινε μέλος μιας… ελίτ παικτών! (video)

Άλλη μία βραδιά στο NBA που ήρθαν τα πάνω κάτω, αφού μετά τους Ντένβερ Νάγκετς στη Μινεσότα, ήρθε η σειρά των Ιντιάνα Πέισερς στη Νέα Υόρκη (111-106) με… διαστημικό Ταϊρίς Χαλιμπάρτον.

Οι Πέισερς έμειναν ζωντανοί στον δεύτερο γύρο των Play Offs απέναντι στους Νιου Γιορκ Νικς, αφού με 111-106 έκαναν το 2-1 στην σειρά.

Ο Ταϊρίς Χαλιμπάρτον με 35 πόντους με 6/16 τρίποντα και 7 ασίστ ήταν ο πρωτοστάτης των νικητών, με τον Πασκάλ Σιάκαμ να προσθέτει 26 πόντους και τον Μάιλς Τέρνερ 21 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Για τους Νικς, που βλέπουν συνεχώς το απουσιολόγιο να μεγαλώνει, ξεχώρισαν οι Ντόντε ΝτιΒιντζέντζο με 35 πόντους, Τζέιλεν Μπράνσον με 26 πόντους (αλλά 10/26 σουτ) και Τζος Χαρτ 10 πόντους και 18 ριμπάουντ.

Ο Χαλιμπάρτον με την «διαστημική» του εμφάνιση έγινε μόλις ο πέμπτος παίκτης στην ιστορία του NBA που καταφέρνει να σημειώσει 30+ πόντους με 6+ τρίποντα σε back to back παιχνίδια της post season. Οι προηγούμενοι που έχουν καταφέρει κάτι αντίστοιχο ήταν ο Στεφ Κάρι, ο Ντόνοβαν Μίτσελ, ο Τζέιμς Χάρντεν και ο Ντέιμιαν Λίλαρντ.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0