Basket Talk

Αταμάν: «Οι Σλούκας και Χουάντσο θα αγωνιστούν 100% στο Final 4»

Αταμάν: «Οι Σλούκας και Χουάντσο θα αγωνιστούν 100% στο Final 4»

Ο Εργκίν Αταμάν επισήμανε πως ο Κώστας Σλούκας και ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ θα είναι στη διάθεση του Παναθηναϊκού, για το Final 4 του Βερολίνου.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR κατάφερε να «λυγίσει» την αντίσταση του Προμηθέα στο ΟΑΚΑ (10/05, 90-82), για την εξ’ αναβολής αναμέτρηση της Stoiximan Basket League.

Από το ματς έλλειπαν οι τραυματίες Σλούκας και Ερνανγκόμεθ, με τον Εργκίν Αταμάν όμως να επισημαίνει πως και οι δύο θα είναι στην διάθεση του, για το Final 4 του Βερολίνου.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Τούρκος προπονητής:

«Ήταν δύσκολο να βρούμε κίνητρο σε αυτό το ματς γιατί το αποτέλεσμα του παιχνιδιού δεν θα άλλαζε κάτι στη θέση μας στη βαθμολογία. Είμαστε πρώτοι. Και φυσικά γιατί προερχόμασταν από μία πολύ μεγάλη νίκη κόντρα στη Μακάμπι. Παίξαμε σοβαρά από σεβασμό στους περίπου 10.000 οπαδούς μας που ήρθαν στο γήπεδο. Ήταν ένα καλό παιχνίδι, γιατί χρησιμοποποίησαμε όλους τους παίκτες μας. Κάποιοι ήταν θετικοί, άλλοι όχι. Όπως και να'χει κερδίσαμε. Σλούκας και Χουάντσο θα παίξουν 100% στο Final 4. Κάνουν θεραπεία. Έχουμε μπροστά μας δύο εβδομάδες και οι γιατροί μου είπαν ότι χρειάζονται μια εβδομάδα με 10 μέρες για τη θεραπεία. Θα ξεκουραστούν και θα είναι φρέσκοι για το Final 4».

 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0