Basket Talk

Το BN Sports στη Βαρκελώνη: Το Καμπ Νου, το Παλάου Μπλαουγκράνα και το εκθαμβωτικό γκράφιτι του Μέσι!

Το BN Sports στη Βαρκελώνη: Το Καμπ Νου, το Παλάου Μπλαουγκράνα και το εκθαμβωτικό γκράφιτι του Μέσι!
Λίγες ώρες απομένουν για το τζάμπολ του Game 1 μεταξύ Μπαρτσελόνα και Ολυμπιακού και το BN Sports σας παίρνει μαζί του στο Παλάου Μπλαουγκράνα, στο εργοτάξιο του Καμπ Νου και σας δίνει άρωμα... Μέσι!

Αποστολή στη Βαρκελώνη: Ευτυχία Οικονομίδου

Το BN Sports βρίσκεται στη Βαρκελώνη, όπου σε λίγες ώρες (24/04, 22:00) Ολυμπιακός και Μπαρτσελόνα ρίχνονται στη μάχη των Play Offs της EuroLeague στο Παλάου Μπλαουγκράνα. Η πόλη κινείται ήδη στους ρυθμούς του αγώνα. Eμείς έχουμε ήδη φτάσει στο γήπεδο και απολαμβάνουμε αυτό το υπερθέαμα.

Λίγο πιο δίπλα, εξελίσσονται τα έργα ανακαίνισης στο Καμπ Νου, ενώ στο τοπίο την παράσταση κλέβει ο κορυφαίος αθλητής στην ιστορία του συλλόγου!

camp_nou.jpg

Αυτός δεν είναι άλλος από τον Λιονέλ Μέσι, με ένα εντυπωσιακό γκράφιτι που τον απεικονίζει να ξεχωρίζει, μέσα στα σοκάκια της Βαρκελώνης.

messi.jpg

Φανέλες, κασκόλ και μπλουζάκια διατίθενται φυσικά για όσους φίλους της Μπαρτσελόνα, γηγενείς και μη, επισκέπτονται το γήπεδο.

shop.jpg

Η ώρα περνάει στην ηλιόλουστη Βαρκελώνη, και ολοι περιμένουν… πώς και πώς να απολαύσουν το κορυφαίο θέαμα που θα προσφέρουν Ολυμπιακός και Μπαρτσελόνα!



www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0