Basket Talk

Γουόκαπ: «Αισθάνομαι καλά, ο Παπανικολάου είναι ο ηγέτης μας και κάποιοι θα πρέπει να βγουν μπροστά»

Γουόκαπ: «Αισθάνομαι καλά, ο Παπανικολάου είναι ο ηγέτης μας και κάποιοι θα πρέπει να βγουν μπροστά»

Στη δική του κατάσταση, και σε όσα πρέπει να κάνει η ομάδα για να καλύψει το κενό του Κώστα Παπανικολάου, στάθηκε ο Τόμας Γουόκαπ.

Ο Ολυμπιακός αναχώρησε για τη Βαρκελώνη, και ο Τόμας Γουόκαπ μίλησε μια μέρα πριν από το πρώτο παιχνίδι της σειράς με την Μπαρτσελόνα (24/04) για τα playoffs της EuroLeague.

Ο γκαρντ του Ολυμπιακού τόνισε πως έκανε θεραπεία και είναι έτοιμος να βοηθήσει, ενώ επεσήμανε τη σημασία της απουσίας του Κώστα Παπανικολάου, και την ανάγκη να βγουν μπροστά άλλοι παίκτες της ομάδας, ώστε να την καλύψουν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το πώς αισθάνεται μετά τις ενοχλήσεις που στη μέση που τον ταλαιπώρησαν στη διάρκεια της προπόνησης της Δευτέρας (22/04) Φανταστικά. Έκανα θεραπεία τις τελευταίες ημέρες και αισθάνομαι καλά. Νιώθω φρέσκος».

Για την απουσία του Παπανικολάου: «Είναι σημαντική. Είναι ο ηγέτης μας. Είναι σημαντική, θα πρέπει να βγουν μπροστά κάποια παιδιά. Αυτό κάνουμε όμως ως ομάδα. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Θα είναι μαζί μας σύντομα, αλλά για τώρα πρέπει να καλύψουμε το κενό του».

Για τη σημασία των δύο ηττών του Ολυμπιακού από την Μπαρτσελόνα στην κανονική περίοδοΌχι, δεν σημαίνει κάτι. Είναι μία νέα σεζόν, όλα ξεκινούν από το 0-0 και θα προκριθεί η ομάδα που θα φτάσει πρώτη τις 3 νίκες. Δεν σημαίνει κάτι. Είδαμε VIDEO, μάθαμε από αυτό και ξεκινάμε από την αρχή».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0