Basket Talk

Άντονι Έντουαρντς από... άλλο πλανήτη: «Διέλυσε» τους Σανς, έκανε trash-talking στον Ντουράντ και οδήγησε τους Τίμπεργουλβς στο 1-0! (video)

Άντονι Έντουαρντς από... άλλο πλανήτη: «Διέλυσε» τους Σανς, έκανε trash-talking στον Ντουράντ και οδήγησε τους Τίμπεργουλβς στο 1-0! (video)

Ο Άντονι Έντουαρντς ήταν ο μεγάλος «πρωταγωνιστής» των Τίμπεργουλβς απέναντι στους Σανς, με τον 22χρονο γκαρντ να πραγματοποιεί σπουδαία εμφάνιση, αλλά και να έχει και μία έντονη συνομιλία με τον... αγαπημένο του Κέβιν Ντουράντ!  

Με τον Άντονι Έντουαρντς να είναι το πρόσωπο της βραδιάς, οι Τίμπεργουλβς νίκησαν με χαρακτηριστική ευκολία τους Σανς (20/04, 120-95) εντός έδρας και έκαναν το 1-0 στη σειρά των Play Offs του NBA.  

Για τους νικητές, «έλαμψε» ο 22χρονος γκαρντ, ο οποίος σταμάτησε στους 33 πόντους, μαζεύοντας 9 ριμπάουντ και μοιράζοντας 6 ασίστ. Μάλιστα, ο παίκτης της Μινεσότα δεν ξεχώρισε μονάχα για την εμφάνιση του, αλλά είδε να πέφτουν επάνω του, τα φώτα της δημοσιότητας και για το trash-talking που έκανε στον Κέβιν Ντουράντ.

Συγκεκριμένα, μετά από ένα τρίποντο που πέτυχε κατά τη διάρκεια της τρίτης περιόδου, μπροστά από τον Ντουράντ, ο Έντουαρντς πανηγύριζε έντονα και φάνηκε να λέει κάτι στο πρόσωπο του αντιπάλου του, με τον δεύτερο να χαμογελάει ειρωνικά.  

Βέβαια, μετά το ματς ο «Ant-Man» εξήγησε πως η συγκεκριμένη στιγμή, ήταν ίσως η καλύτερη της ζωής του, καθώς ο Ντουράντ είναι ο αγαπημένος του παίκτης όλων των εποχών! 

Το σίγουρο είναι πως πρόκειται για μία πολύ ενδιαφέρουσα μονομαχία, την ώρα που η σειρά έχει ακόμη... μέλλον.  

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0