Basket Talk

«Αλώβητες» οι έδρες, Καβαλίερς και Νικς λύγισαν Μάτζικ και Σίξερς! (video)

«Αλώβητες» οι έδρες, Καβαλίερς και Νικς λύγισαν Μάτζικ και Σίξερς! (video)

Στη μέρα που οι έδρες δεν «έσπαγαν», Καβαλίερς και Νικς… άνοιξαν το σκορ απέναντι σε Μάτζικ και Σίξερς αντίστοιχα.

Κλίβελαντ Καβαλίερς – Ορλάντο Μάτζικ 97-83

Δύο από τις καλύτερες άμυνες του NBA βρέθηκαν αντιμέτωπες, πράγμα που επιβεβαιώθηκε από το πρώτο κιόλας παιχνίδι της σειράς, με το πολύ χαμηλό αυτό σκορ (97-83). Ο Ντόνοβαν Μίτσελ ξεκίνησε τα playoffs με μια στρογγυλή «30άρα», ενώ Άλεν (16 πόντοι, 18 ριμπάουντ) και Μόμπλεϊ  (16 πόντοι, 11 ριμπάουντ), συνδυάστηκαν ιδανικά στη γραμμή των ψηλών. Για τους Μάτζικ, Μπανκέρο (24 πόντοι) και Βάγκνερ (18 πόντοι) «κουβάλησαν» το μεγαλύτερο φορτίο, αλλά δυσκολεύτηκαν από την άμυνα των Καβς, με τον Ιταλο-Αμερικανό να υποπίπτει σε 9 λάθη.

Νιου Γιορκ Νικς – Φιλαδέλφεια Σίξερς  111-104

Ένα από τα πιο αμφίρροπα ζευγάρια του πρώτου γύρου, ξεκίνησε, όπως αναμενόταν, με ένα μεγάλο ντέρμπι. Οι Νικς ήταν καλύτεροι στην τελική ευθεία του αγώνα, και εξασφάλισαν τη νίκη χωρίς να χρειαστεί να «αγχωθούν» ως τις τελευταίες κατοχές (111-104). Η ομάδα του Τομ Τίμποντο βρήκε δύο σπουδαίους πρωταγωνιστές. Ο Τζος Χαρτ έκανε ρεκόρ καριέρας στα playoffs σε πόντους (22), ριμπάουντ (13) και εύστοχα τρίποντα (4), ενώ ο Μάιλς ΜακΜπράιντ ήταν καθοριστικός με 21 πόντους.

Για τους Σίξερς, ο Τζοέλ Εμπίντ δεν μπόρεσε να βγάλει τον καλύτερό του εαυτό (29 πόντοι, 8/22 σουτ), ενώ στα τέλη της δεύτερης περιόδου, μετά από ένα εκπληκτικό self alley-oop κάρφωμα,φάνηκε να τραυματίζεται.

 


Ο Μάξεϊ ήταν εξαιρετικός με 33 πόντους, ενώ ο Λάουρι ενεργοποίησε το… playoff mode του, με 18 πόντους, αλλά όλα αυτά δεν ήταν αρκετά για τους Σίξερς, για τους οποίους η νίκη στο Game 2 γίνεται πλέον σχεδόν απαραίτητη.



www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0