Basket Talk

Άρης – Κολοσσός 60-69: Με πρωταγωνιστή τον Μπραΐκοβιτς οι Ροδίτες «άλωσαν» το Αλεξάνδρειο! (video)

Άρης – Κολοσσός 60-69: Με πρωταγωνιστή τον Μπραΐκοβιτς οι Ροδίτες «άλωσαν» το Αλεξάνδρειο! (video)
O «διπλός» Λούκα Μπραΐκοβιτς σάρωσε στην Θεσσαλονίκη και πήρε τον Κολοσσό Ρόδου από το... χέρι οδηγώντας τον στην πρώτη του νίκη (60-69) στο Top 6 απέναντι στον Άρη.

Ο Άρης φιλοξένησε τον Κολοσσό Ρόδου για την τέταρτη αγωνιστική του Top 6 της Basket League και τα βρήκε... σκούρα από τους φιλοξενούμενους που έφυγαν από το «Αλεξάνδρειο» με τη νίκη (60-69).

Ο Λούκα Μπραΐκοβιτς έκανε πράγματα και θάματα στο παρκέ οδηγώντας την ομάδα του στο θετικό αποτέλεσμα και ήταν δικαίως ο απόλυτος πρωταγωνιστής με double double 20 πόντων και 14 ριμπάουντ.

Στο 10-16 ανέβηκε ο Κολοσσός, στο 13-13 έπεσε ο Άρης στην κατάταξη του Top 6 της Basket League.

Οι φιλοξενούμενοι «πατούσαν» καλύτερα καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και φαίνονταν να κρατούν τον έλεγχο του αγώνα με τους Θεσσαλονικείς να βρίσκονται πάντα από κοντά προσπαθώντας να φέρουν την ισορροπία, ειδικά με το απίθανο τρίποντο του Βασίλη Τολιόπουλου για το 40-40.





Ο Μπραΐκοβιτς κυριαρχούσε και στις δύο πλευρές του παρκέ, ωστόσο το μεγάλο σουτ από τον Γκάουντλοκ προς το τέλος της τέταρτης περιόδου έφερε στο +7 τον Κολοσσό (60-67) που βρέθηκε αγκαλιά με τη νίκη.

Τα δεκάλεπτα: 11-19, 32-34, 53-54, 60-69

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0